Kerst catering Dordrecht - Kerstdiner Kerstbrunch Kerstbuffet
header image

Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Dordrecht

De feestdagen zijn weer in aantocht. Kerst en oud en nieuw staan weer voor de deur en dus tijd om na te denken over de kerstborrel, het kerstbuffet en het kerstdiner.

Gaat u dit jaar zelf aan de slag of gaat u Hapjes aan huis inschakelen? Het voordeel van Hapjes aan huis catering is het gemak ervan en de zekerheid van een exclusief en bijzonder kerstdiner.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Dordrecht

kerstbuffetten.png Kerstbuffetten
- keuze uit 4 buffetten

compleet-kerstdiner-santa-claus.png Santa Claus kerstbuffet
- compleet buffet MEEST besteld

kerstbrunch.png Kerstbrunch
- keuze uit 2 brunches

kerstdiner-3-gangen.png Kerstdiner 3 gangen
- vanaf 4 pers.

kerstdessert.png Kerstdessert
- keuze uit zoet & kaas
kerstsalades.png Kerstsalades
- keuze 2 salades

kersthapjes.png Kersthapjes plateaus
- keuze uit 2 plateaus van 3 en 5 hapjes

gourmet-catering-medium.png Gourmetten
- Bestel al vanaf 5 personen

bbq-met-kerst.png BBQ'n met kerst
- Bestel al vanaf 5 personen
banner1kerst.jpg

Met een paar stappen is uw kerst catering besteld en wordt op de dag bij u thuis of op de zaak afgeleverd.

Gaat u een kerstborrel met uw zakenrelaties organiseren, dan kunnen wij ook van alles voor u betekenen. Bekijk in alle rust de site even. U kunt direct bestellen en uw kerst catering snel regelen.

Krijgt u gasten met de kerstdagen? Of moet u een kerstborrel of diner organiseren op het werk voor de feestdagen? Dan wordt het tijd om eens na te denken over wat u uw gasten wilt serveren. Gaat u vele uren besteden aan denken, boodschappenlijstjes, overvolle supermarkten en vers winkeliers? Om vervolgens de hele dag bezig te zijn met het kerstdiner. Of gaat u catering bestellen bij Hapjes aan Huis?

Een belangrijk pluspunt is het gemak van Hapjes aan Huis en de bewezen kwaliteit. Binnen enkele minuten heeft u het gewenste kerstmenu samengesteld en online besteld. Gaat u een kerstborrel met uw zakenrelaties organiseren? Dan kunnen wij ook van alles voor u betekenen. Bekijk de site en bestel direct of neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@hapjesaanhuis.nl of het direct contactformulier.

Onze chef koks zijn er klaar voor in Dordrecht!

Wij verzorgen de catering het gehele jaar door in de regio van H.I. ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Giessenburg, Dordrecht, Zwijndrecht. Ook met Sinterklaas en oud en nieuw staan wij voor u klaar.

Vragen? 085-743 03 62