Kerstdiner

Kerstdiner

Uw kerstdiner op elke locatie in Nederland vanaf 8 personen!

Wilt u een kerstdiner bestellen voor uw gezelschap thuis, op het werk of een andere locatie? Hapjes aan Huis verzorgd heerlijke diners, welke in buffetvorm worden geserveerd, vanuit meer dan 100 keukens in Nederland. Wij komen het diner al vanaf 8 personen bij u bezorgen.

Bekijk onze diners op de website en bestel direct gemakkelijk online!

Hoe bezorgen wij het diner?

Het diner wordt op schalen en in mooie chafing dishes (warmhoudapparatuur) bij u bezorgd.

Het eten wordt in sommige gevallen "Traiteur" bezorgd. Dit houdt in dat u de warme gerechten zelf opwarmt in de bijgeleverde chafing dishes. Het kost u hoogstens 2 minuten van uw tijd om de bak met warm water te vullen en de branders aan te steken. U ontvangt hiervoor een opwarmadvies bij de bezorging.

Heeft u zelf servies of wilt u dit bij ons huren? Borden, bestek en servet kunt u huren tijdens het invullen van uw gegevens in de winkelwagen, hiervoor rekenen wij € 1,10 per set. U mag alles vuil retour geven, wij doen de afwas. Lekker makkelijk!

De prijs van alle kerstdiners is inclusief alle producten en btw. Voor de bezorging en het ophalen van de vuile vaat vragen wij op 25 en 26 december in totaal € 25,00.

Zijn er vegetarische gasten of heeft u allergieën?

Bestel voor het aantal personen dat u wenst. In het opmerkingenveld kunt u aangeven wat uw specifieke wensen zijn. Wij overleggen dit graag persoonlijk met u en serveren een passend menu.

Vragen over het kerstdiner of hulp nodig bij het bestellen?

Komt u er niet uit op de website of heeft u vragen? Wij helpen u graag persoonlijk verder. Bel ons hoofdkantoor, stuur een chat bericht of stuur een e-mail naar info@hapjesaanhuis.nl. Ons team helpt u graag!

Deze klanten gingen u voor

 • Ik had hapjes besteld. Ze zagen er super en lekker uit. Vooral de wraps met zalm waren heerlijk De gevulde eitjes waren lekker van smaak sommige vonden ze een beetje droog.

  - Anoniem
 • 18 september 2018

  Wij hadden een Thais buffet. Alles goed verzorgd. Iedereen tevreden.

  - Anoniem
 • 18 september 2018

  Het koud en warm buffet was heerlijk. Onze gasten hebben genoten. Alleen jammer dat het buffet niet in een keer gebracht was.

  - M. de Jong
 • 17 september 2018

  Goed verzorgde bbq met meer dan voldoende vlees salade brood enz aanwezig Lekker eten met een zeer nette service

  - Henry
 • 17 september 2018

  Heerlijke hapjes netjes op tijd bezorgd. Wel ontzettend veel plastic in de verpakking en wat onduidelijk hoe het nu werkt me de betaling.

  - Anoniem
 • 16 september 2018

  Prima hapjes keurig op tijd thuisgebracht en al. De enige kritische noot is dat de hapjes in hele grote dozen verpakt zijn. Die kunnen niet in een gewone koelkast.

  - M de wit
 • 15 september 2018

  Het koud en warm buffet was zeer goed verzorgd. Wij en onze gasten hebben heerlijk gegeten en er was ruim voldoende zelfs nog over. De bestelling was zoals afgesproken precies op tijn bezorgd. Prima

  - Marian Machielse
 • 15 september 2018

  Een overheerlijk buffet alle gasten enthousiast feestelijk geserveerd in schalen en op schotels goed geadviseerd over de te bestellen hoeveelheid en het was voldoende weggooien is zonde. Kortom 200 tevreden volgende keer weer

  - Anoniem
 • 15 september 2018

  De betaling was niet helemaal duidelijk op de site stond contante betaling maar de jongen die het kwam afleveren was direct weer weg zodat ik hem geen geld kon meegeven. Ook zou ikvoorstellen om direct een afspraak te maken wanneerde plateaus opgehaald kunnen worden.

  - Anoniem
 • 14 september 2018

  Afgelopen zaterdag had ik bij jullie een saladebuffet besteld voor 20 personen. Dit omdat ik open huis hield voor familie na een vervelende tijd. Het buffet was prima en werd door mijn gasten en mijzelf zeer gewaardeerd. Logistiek ging er even iets mis maar dit is naar tevredenheid opgelost. Met vriendelijke groet Anke Lindhout

  - linda
 • 12 september 2018

  Mediterraan buffet verzorgd door een attente zaak Culinair Festijn uit Leusden. Mooi verzorgd en zeer smakelijk. Alles soepel geregeld.

  - Anoniem
 • 12 september 2018

  Dessertbuffet was heerlijk. Er konden ook goede afspraken gemaakt worden over brengen en halen. Alles zag er zeer verzorgd uit.

  - Anoniem
 • 11 september 2018

  Het buffet was heerlijk en zag er ook mooi uit. Het werd ook precies op de afgesproken tijd bezorgd en keurig opgesteld. Voor herhaling vatbaar.

  - Anoniem
 • 11 september 2018

  prima ervaring met wilfredo. goede communicatie lekker eten alles okay

  - schukking
 • 08 september 2018

  Keurig alles verzorgt goede communicatie goede kwaliteit vlees salades brood etc. Een klein puntje zijn de sausjes deze zijn specifiek waardoor niet iedereen ze lust.

  - Anoniem
 • 08 september 2018

  Mensen waren heel tevreden ze vroegen aan mij waar ik her vandaan had heb ze gelijk het adres gegeven. Dus er zal zeker een vervolg op komen Het was heerlijk en ook nog op tijd geleverd. Een grote pluim voor hapjes schaal. nl

  - Bidfood bv
 • 06 september 2018

  Heerlijk eten op tijd geleverd en de volgende dag de vuile afwas weer opgehaald. Een dikke pluim.

  - Hanna
 • 05 september 2018

  Keurig op tijd bezorgd heerlijke broodjes goed belegd. Een volgende keer zeker weer

  - Marco
 • 05 september 2018

  Een beetje laat door verkeersproblemen maar het uitstekende warm koud buffet deed dit ongemak snel vergeten. Netjes verzorgd goede kwaliteit en ruim voldoende voor 36 personen.

  - Da Capo 85
 • 05 september 2018

  Prima buffet gehad alles perfect geregeld en wat belangrijk is op de juiste tijd bezorgd

  - W.Jutte
20 / 629 beoordelingen Alle reviews bekijken >

Assortiment bekijken