Kerstbrunch - Kerstlunch bestellen | Hapjes aan Huis
Kerstbrunch

Kerstbrunch

De lekkerste kerstbrunches!

kerst banners - kerstbrunch.png

Wij bezorgen de kerstbrunch op 24 - 25 - 26 december op het werk en thuis vanaf 4 personen

Ga naar www.kerstdinerbestellen.nl en bestel jouw kerstbrunch!

Start de kerst met een zalige kerstbrunch!

Hoe ontspannen wilt u de kerstdagen dit jaar beginnen? U dekt de tafel en wij zorgen voor een heerlijke kerstbrunch!

Het enige dat u hoeft te doen is de broodjes opwarmen in uw oven, zodat ze lekker warm en knapperig zijn (als u dat lekker vindt) en een kop koffie of thee te zetten. Wij zorgen ervoor dat uw brunch, met verse ingrediënten, koelvers wordt bezorgd.
 

Kan ik de brunch bestellen in mijn woonplaats tijdens kerst?

Deze vraag stelde u zichzelf zeker zojuist? Op deze vraag kunnen wij "Ja" antwoorden! Door de samenwerking vanuit meer dan 100 keukens in Nederland kunnen wij in elke woonplaats in Nederland de kerstbrunch verzorgen. Wij willen iedereen zoveel mogelijk laten genieten van de kerstdagen, zo ook onze chauffeurs. In sommige gevallen zal hierdoor de kerstbrunch 1 dag eerder worden bezorgd. Wij laten u dit weten, zodra wij weten in welke woonplaats u uw bestelling heeft geplaatst. 

Kan de lokale cateraar niet, dan zorgen wij ervoor dat uw kerstbrunch uit 1 centrale keuken komt en bij u thuis wordt bezorgd met de kerst.
 

Bestel uw kerst catering dit jaar bij Hapjes aan Huis

Bestel dit jaar een heerlijke kerstborrel, kerstbrunch, een uitgebreid buffet, kerstdiner, heerlijke salades of een complete kerst catering online! Hapjes aan Huis verzorgt graag uw kerst eten.

 

Collega's thuis verrassen op een kerstlunch/kerstbrunch

Voor de medewerkers thuis (en op het werk) hebben wij een apart assortiment samengesteld dit jaar. Wij bezorgen een kerstlunch/kerstbrunch per persoon verpakt aan huis en op het werk door heel Nederland.

Stuur een e-mail naar info@hapjesaanhuis.nl met de wensen en wij informeren u graag over onze mogelijkheden. 

 

Hulp nodig? Heeft u vragen over de kerstbrunch of over het bestellen?

Heeft keuzestress of komt u er niet uit op de website? Dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Gebruik de chatfunctie in het pop up venster, of stuur een email naar info@hapjesaanhuis.nl. Liever bellen of een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact op met ons kantoor 085-7430362.

Nadat u de bestelling hebt geplaatst, nemen we altijd contact met u op om de bestelling met je te bevestigen via de e-mail.

SeoBanner
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op