Over Hapjes aan Huis

Van ontbijt tot hapjes & van buffet tot compleet verzorgd feest. Iedereen die op zoek is naar een betrouwbare cateraar in Nederland, voor thuis, op het werk of andere locatie, is op Hapjes aan Huis aan het juiste adres! Wat al onze gasten gemeen hebben? Zij willen dat het eten wordt bereidt door fijnproevers, mensen die snel reageren en meedenken. U hoeft niet langer te zoeken, u heeft uw cateraar gevonden!

Wij zijn een samenwerkingsverband van kwaliteit cateraars door heel Nederland. Sinds 2008 verzorgen wij jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor elke gelegenheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een verjaardag met hapjes of buffet thuis, borrel of lunch op het werk, een weekendje weg in een vakantiehuis, live cooking (foodtruck, bbq of kok op locatie) of ergens op een feestlocatie bij u in de buurt. Door de landelijke verspreiding is het mogelijk om overal in het land ons assortiment te verzorgen.

Kwaliteit garantie!

Het team van Hapjes aan Huis heeft jarenlang ervaring. Wij hebben zelf in de keuken of bediening gewerkt, waardoor wij u van het beste advies kunnen voorzien. Wij hebben elke aangesloten cateraar in Nederland persoonlijk bezocht, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw catering wordt bereidt door een professionele kok bij u uit de buurt. Hoe fijn is dat?

Alle cateraars die verbonden zijn aan Hapjes aan Huis kunnen het cateringassortiment verzorgen dat u online kunt bestellen. U heeft één aanspreekpunt, één factuur, één prijs en overal hetzelfde assortiment. Erg handig bijvoorbeeld voor als uw bedrijf meerdere vestigingen in Nederland heeft of als u voor een volgende gelegenheid ons weer wilt inschakelen op een andere locatie.

Uw online bestelling wordt via Hapjes aan Huis automatisch doorgegeven aan de dichtstbijzijnde cateraar bij u in de buurt. De cateraar bevestigt uw order en zorgt voor de bereiding en levering van de bestelling op de door u gekozen datum en tijdstip.
 

Stap voor Stap;

 1. U plaatst een bestelling op www.hapjesaanhuis.nl 
 2. U vult persoonlijke gegevens, afleveradres, datum in en klikt op 'verzenden'
 3. Hapjes aan Huis koppelt uw bestelling aan de cateraar bij u in de buurt
 4. De cateraar ontvangt:
  - Het overzicht van uw bestelling
  - Uw gegevens, bezorgadres en datum
  - De opdrachtbevestiging
  - Een factuuroptelling
 5. U ontvangt:
  - Het overzicht van de bestelling
  - De opdrachtbevestiging
  - Een factuur optelling
 6. De cateraar neemt contact met u op om de bestelling te bespreken. Tevens kunt u in dit gesprek specifieke wensen bespreken
 7. De cateraar verzorgt de bestelling de afgesproken datum en tijdstip

Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP normen en vervoert al het eten in gekoelde auto's.
 

Openingstijden

Op Hapjes aan Huis kunt u 24/7 bestellen. Wij verzorgen 365 dagen per jaar de catering. Door de samenwerking met alle cateraars kunnen wij 98% van de bestellingen verzorgen.

Staat uw keuze niet op de wesbite? Geen probleem. U kunt uw wensen mailen naar info@hapjesaanhuis.nl of u kunt contact opnemen met één van onze medewerkers via 085 - 743 0362.

Verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort?

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Hapjes aan Huis

Organiseer jij de thuislunch - high tea of borrel?

vanaf 1 persoon door heel NL bezorgd

BekijkenKerst 2021 staat live!Kerst bekijken