Kerstbuffet bestellen? Bestel bij Hapjes aan Huis
Kerstbuffetten

Kerstbuffetten

Met de lekkerste gerechten!
 

kerstbuffetten.png

Jouw kerstbuffet kant-en-klaar bezorgd

Op elke locatie in Nederland vanaf 10 personen!

Ga naar www.kerstdinerbestellen.nl en kies jouw kerstbuffet!

Wil je een kerstbuffet bestellen voor je gezelschap thuis, op het werk of een andere locatie? Hapjes aan Huis verzorgd heerlijke kerstbuffetten, vanuit lokale cateraars bij jou in de buurt voor iedereen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Wij komen het kerstbuffet al vanaf 10 personen bezorgen.

Bekijk onze kerstbuffetten op de website en bestel direct gemakkelijk online!

Het concept van kerstdinerbestellen.nl

Kerstdinerbestellen.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van luxe kerstbuffetten die wij landelijk leveren. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in kerstcatering, hebben wij een groot netwerk dat klaarstaat om je kerstcatering in de drukste periode van het jaar probleemloos te verzorgen, inclusief 1e en 2e kerstdag.

Onze kerstbuffetten spelen in op verschillende wensen, zo variëren onze menu's van 1 tot 5 gangen. Wat ons  uniek maakt is de ruime keuzevrijheid die wij bieden. Je hebt namelijk de mogelijkheid om de selectie en de verdeling van de warme gerechten zelf samen te stellen. Zijn je gasten liefhebbers van wild, of zijn je gasten overwegend vegetarisch? Geen enkel probleem, je kunt de verdeling van de gerechten direct op de productpagina selecteren. 

Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je je bestelling direct afleveren en zorgen wij ervoor dat je kerstbuffet op het afgesproken moment bij je wordt bezorgd. Wij zorgen ervoor dat jouw kerstdiner dit jaar tot in de puntjes is geregeld!

Zijn er vegetarische gasten of heeft u allergieën?

Zijn er vegetarische gasten of hebben jullie speciale dieetwensen? Laat het ons weten, de kok kan vertellen welke gerechten geschikt zijn.

Bestel je kerst catering dit jaar bij kerstdinerbestellen.nl

Bestel dit jaar een kant-en-klaar kerstbuffetten me tde lekkerste gerechten voor alle gasten.

Vragen over het kerstbuffet of hulp nodig bij het bestellen?

Heb je keuzestress of kom je er niet uit op de website? Dan helpen we je graag persoonlijk verder. Gebruik de chatfunctie in het pop up venster, of stuur een email naar info@hapjesaanhuis.nl. Liever bellen of een dringende vraag? Neem dan telefonisch contact op met ons kantoor 085-7430362.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, mailen wij altijd een bevestiging.

SeoBanner
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op