Kerst BBQ | Winter BBQ | Hapjes aan Huis
Kerst BBQ

Kerst BBQ

Lekker BBQ'n met de kerst?

kerst banners - kerst bbq.png

Kerst BBQ bestellen

Wij bezorgen het bbq assortiment de hele maand december thuis en op het werk

Ook op 24 - 25 - 26 december!

Ga naar www.bbqengourmet.nl en bestel jouw kerst BBQ!

Bestel je deze kerst een BBQ catering?

Gezellig met het gezin, vrienden of familie! Wilt u de komende kerstdagen zorgeloos doorkomen in de keuken? Onze complete BBQ catering menu’s serveren wij tijdens de kerst op beide dagen!

Beide menu's kun je al bestellen vanaf 4 personen, gratis bezorgd door heel Nederland.

Onze BBQ menu’s worden helemaal compleet verzorgd

Alle BBQ menu’s worden compleet geleverd met alle benodigde materialen. En je hoeft er niets voor te doen, je mag alles weer vuil retour geven in de bijgeleverde kratten. Want de afwas doen wij voor je!

Kan ik tijdens de kerstdagen vegetarisch bestellen?

Zeker weten, tijdens de kerstdagen serveren wij ons complete assortiment. Daarbij horen natuurlijk ook een overheerlijke vegetarische optie of een bbq menu zonder vlees. Je kunt je vegetarische kerstgerechten direct bestellen bij de rest van de menu’s.

Ook tijdens kerst de beste service

Wij garanderen het hele jaar de beste service, uiteraard ook tijdens kerst. We leveren alle ingrediënten koel en vers, zodat jij er zeker van bent dat je een smakelijke en culinaire kerst tegemoet gaat.

Heb je speciale dieetwensen of te maken met allergieën voor de kerst gourmet of BBQ? Laat het onze medewerkers weten, dit kan telefonisch, via de chat, per e-mail info@bbqengourmet.nl of in het opmerkingenveld tijdens het afronden van uw bestelling. 

SeoBanner
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op