Kerstdiner Kerstbrunch Kerstbuffet Catering Weert
header image

Kerstbrunch, Kerstdiner, Kerstbuffet Hapjes en Salade Catering regio Weert

Krijgt u gasten met de kerstdagen? Dan wordt het tijd om eens na te denken over het kerstdiner. Gaat u zelf hollen en vliegen om uw gasten van iets lekkers te voorzien of gaat u dit jaar het kerstdiner laten verzorgen door een cateraar? Hapjes aan Huis catering is serveert kwaliteit, is gemakkelijk en bespaart u tijd.

Door de landelijke samenwerking met 65 cateraars door heel Nederland kunnen wij u overal van dienst zijn. Hierdoor kunnen wij in principe alles op het gebied van catering voor u verzorgen, het gehele jaar door.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Weert

kerstbuffetten.png Kerstbuffetten
- keuze uit 4 buffetten

compleet-kerstdiner-santa-claus.png Santa Claus kerstbuffet
- compleet buffet MEEST besteld

kerstbrunch.png Kerstbrunch
- keuze uit 2 brunches

kerstdiner-3-gangen.png Kerstdiner 3 gangen
- vanaf 4 pers.

kerstdessert.png Kerstdessert
- keuze uit zoet & kaas
kerstsalades.png Kerstsalades
- keuze 2 salades

kersthapjes.png Kersthapjes plateaus
- keuze uit 2 plateaus van 3 en 5 hapjes

gourmet-catering-medium.png Gourmetten
- Bestel al vanaf 5 personen

bbq-met-kerst.png BBQ'n met kerst
- Bestel al vanaf 5 personen

banner1kerst.jpg

Kerst catering in Weert bestellen bij een kwaliteit cateraar

Bij ons bent u binnen een paar minuten klaar met de voorbereiding van uw kerstdiner. Ook voor feestelijke hapjes voor de kerstborrel kunt u bij ons terecht. Bekijk de site en bestel direct online of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag bij het slagen van uw kerstdiner.

Hoe leveren wij dan het eten in de regio Weert?

Wij leveren alle gerechten koud op schalen en in vacuümverpakkingen! In de keuken bereiden wij alles vers op beide kerstdagen en doen al het eten wat u dient op te warmen in een vacuümverpakking, om zo de versheid te waarborgen. U kunt alle gerechten au bain marie opwarmen. Wij leveren er alle nodige materiaal bij om alle gerechten warm te houden.

Zodra wij uw online bestelling ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op om alles te bespreken en te bevestigen!

Het complete Hapjes aan Huis kerstassortiment is te bestellen in de regio van Wessem, Thorn, Ittervoort, Stramproy, Budel, Boerendonk, Maarheeze, Ospel, Nederweert, Weert, Grathem, Roggel, Neer, Swalmen, Roermond, Herkenbosch, Vlodrop, Posterholt, Montfort, Maasbracht, Linne, Heel, Beegden, Horn, Echt, Susteren, Koningsbosch en Holtum.

Hapjes aan Huis is uw culinaire partner met de feestdagen!

 

 

 

 

Vragen? 085-743 03 62