Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Catering Terneuzen
header image

Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes, Catering regio Terneuzen

Nog even en dan komen de feestdagen weer in beeld. Genieten van een paar vrije dagen, gezelligheid met vrienden en familie.

Allemaal leuk. Maar wat doet u met het kerstdiner? Gaat u vele uren besteden aan denken, boodschappenlijstjes maken, winkelen in overvolle supermarkten en vers winkeliers om vervolgens de hele dag bezig te zijn met het kerstdiner, of gaat u catering bestellen bij een kwaliteit cateraar? Gemak en kwaliteit is waarvoor u kiest als u Hapjes aan Huis catering inschakelt.

Zoekt een cateraar die de kerstborrel op de zaak komt doen dan regelt u het gemakkelijk via hapjes aan huis catering. Op de website kunt u in alle rust oriënteren en eventueel meteen bestellen.

Uw kerstdiner is middels enkele stappen makkelijk bij ons online te bestellen.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Terneuzen

banner1kerst.jpg

Kerstdiner bestellen in Terneuzen

Ons complete kerstdiner biedt een keuze uit koude & warme gerechten.

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij persoonlijk contact met u op om alles te bespreken. In overleg komen wij het eten warm of koud (met gebruikershandleiding) bij u bezorgen.

Wij verzorgen met de feestdagen de catering in onder andere Sluis, Breskens, Terneuzen, Kloosterzande, Nieuw Namen, Koewacht en Sas van Gent.

Hapjes aan Huis is uw cateraar met de feestdagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen? 085-743 03 62