Kerstpakketten | Kerst borrelpakket | Hapjes aan Huis
Kerst Borrelpakketten

Kerst Borrelpakketten

Complete kerstpakketten vanaf 1 personen en meer!

kerst banners - kerst borrelpakketten.png

Feestelijke kerstpakketten, bakpakketten en brieven cadeaus. Kerstmis vieren we met z’n allen en daarom is het tijd om flink uit te pakken. De rendieren zijn weer van stal en brengen de pakketten vol borrelbenodigheden met liefde bij iedereen thuis of op kantoor. Welk kerstpakket kies jij?

Ga naar www.borrelexperience.nl en bestel jouw kerst borrelpakket!

Kerstpakketten 2022

Bekijk alle kerstpakketten die wij versturen op onze speciale Borrel website. Wij bezorgen de pakketten aan huis of op één locatie bij het bedrijf. Alle pakketten worden in kerstsfeer verpakt met vrolijk papier, borrelplacemat in kerstsfeer en je kan de persoonlijke boodschap op een kerstkaart aan het pakket toevoegen.

Bestel lokaal het kerstpakket van Borrel Experience

Onze borrelpakketten zijn overladen met gezelligheid van dichtbij. Het gehele assortiment bestaat uit bijzondere lokale producten die passen bij verschillende soorten borrels. Voor elke gelegenheid hebben we wel iets in petto en speciaal voor deze tijd van het jaar zijn onze unieke hapjes en drankjes in een kerst-jasje gestoken. Een sfeervolle kaars in het pakket maakt het helemaal af en zo kan de kerstborrel onmiddellijk van start!

Het vertrouwde kerstpakket

Het is toch altijd feest om een pakje te openen? Hoe leuk als in december de bel gaat en er een postbode voor de deur staat met een cadeau, verrassing! Zomaar een presentje tijdens de feestmaand! De spanning tijdens het openmaken is al een feest en de borrel moet nog beginnen. Genieten.

Offerte aanvragen voor kerstpakketten

Piek op de box

Een persoonlijk presentje, heerlijk met wijn, bier, fris of bubbels, we maken het graag naar ieders wens. Schrijf een mooie tekst voor de ontvanger en wij drukken het netjes op een ansichtkaartje. Een box met een gouden randje, om je vingers bij af te likken. Heb je zelf ook leuke items? Stuur ze naar ons op en wij voegen het aan jouw borrelpakket toe.

Andere feestvoorbereidingen?

Naast onze kerstpakketten en kerst brievenbus cadeaus verzoirgen wij het gehele jaar onze borrelpakketten voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid die aandacht verdient. Er is altijd wel iets te vieren. Bekijk al onze borrelpakketten en bestel direct online jouw pakket.

SeoBanner
 
 

Meer weten over onze mogelijkheden?

Vraag dan via onderstaande button advies aan.

 

Neem contact op