06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

Catering en Partyservice Joure, st-Nicolaasga, Sloten, Oudemirdum en Bakhuizen

Bent u op zoek naar catering aan huis, op de zaak of een andere locatie? Weet u niet wat u uw gasten moet gaan serveren op uw feest. Wordt het zelf uren in de keuken staan of haalt u het gemak van Hapjes aan Huis in huis. Kijk verder op onze website en laat u inspireren door ons ruime catering assortiment.

Hapjes aan Huis werkt samen met 65 cateringbedrijven door heel Nederland. In Friesland werken wij vanuit 3 keukens. Of het nu gaat om een borrel met hapjes, bbq of uitgebreid buffet voor Hapjes aan Huis is geen opdracht te groot of te klein. Onze chef koks hebben het catering assortiment met zorg samengesteld, zodat er voor een ieder wat lekkers tussen zit.

Bekijk hieronder het assortiment wat wij serveren in de regio en bestel direct online. Staat uw keuze er niet tussen, of kunt u iets niet vinden? Vraag dan een catering offerte aan en wij bespreken persoonlijk uw wensen.

Catering assortiment in regio Joure, st-Nicolaasga en Sloten

Partyservice bestellen in Oudemirdum, Bakhuizen en omstreken

Internet is de snelst groeiende winkel van de wereld vandaar dat wij van Hapjes aan Huis daar aan meedoen. Onze site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en uw bestelling is zo geplaatst.

U bekijkt online het assortiment. Heeft u een keuze gemaakt, vul dan het aantal personen voor hoeveel u wilt bestellen. Is uw keuze compleet? Klik op "Naar de Kassa", vul uw gegevens in en klik op verzenden.

Liever eerst een catering offerte ontvangen? Geen probleem. Vul het daarvoor bestemde formulier in en wij maken een voorstel geheel naar uw wensen en budget.

BBQ Buffet Hapjes Tapas Lunch High tea en Salades Sloten Oudemirdum en Bakhuizen

Na een geplaatste bestelling of offerte aanvraag neemt de cateraar die uw bestelling gaat uitvoeren altijd persoonlijk contact met u op om alles te bespreken en te bevestigen.

Bij onze cateringbedrijven kunt u 365 dagen per jaar de catering bestellen in de regio Joure, st-Nicolaasga, Sloten, Oudemirdum en Bakhuizen. Tijdens de feestdagen hebben wij een apart assortiment uitgewerkt, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Partyservice gelegenheden

Catering in Joure

Over Joure
Joure is een plaats in de provincie Friesland. Joure is te groot om een dorp genoemd te worden maar te klein om een stad te zijn.
Sinds 1753 is Joure onlosmakelijk met de naam en merk Douwe Egberts. Vandaag de dag vooral bekent om zijn koffie maar vroegen bekent van allerlei koloniale handelswaren.

De Friese ballonfeesten worden sinds 1986 gehouden in Joure. Er stijgen dan dagelijks 35 luchtballonnen en is een groot feest.

Wilt u eens iets bijzonders serveren aan uw gasten?
Bestel dan uw catering op Hapjes aan Huis!Catering en Partyservice Joure en st-Nicolaasga

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.