06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

Catering en Partyservice Burgum, Hurdegaryp, Feanwalden, Anjum en Harkema

Bent u opzoek naar een cateraar? Heeft u geen zin of tijd om zelf de hapjes, lunch, bbq of het buffet te bereiden, maar wilt u genieten van uw eigen borrel of feest? Dat kan!! Laat Hapjes aan Huis uw catering verzorgen en u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van partyservice aan huis, op de zaak en andere locaties. Door de onderlinge samenwerking van 65 keukens door heel Nederland, hebben wij een bereik door het hele land en kunnen wij u overal terzijde staan. Onze chefs bereiden alles volgens de laatste trends en HACCP regels.

Benieuwd naar alle mogelijkheden die wij aanbieden? Bekijk ons catering assortiment online en bestel direct. Staat uw keuze, budget er niet tussen of kunt u iets niet vinden? Vraag dan een catering offerte aan en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Catering assortiment in regio Burgum en Hurdegaryp

Partyservice bestellen in Feanwalden, Anjum,
Harkema en omstreken

Op onze website gaat u naar ons assortiment en zoekt uit wat u wil bestellen. U geeft aan voor hoeveel personen het geleverd moet worden en gaat naar de kassa. U hoeft niet direct te betalen, dit gaat achteraf per factuur of contact aan de deur.

Vervolgens geeft u aan of u gebruik wil maken van onze borden en bestek. Als u hiervoor kiest dan doen wij de afwas voor u. U vult uw gegevens in en klikt op verzenden. Onze partymanager neemt telefonisch contact met u op om alles te bespreken en vervolgens komen wij alles op het afgesproken moment verzorgen.

Buffet BBQ Hapjes Lunch Tapas Salades en High tea Feanwalden Anjum en Harkema

Wilt u graag een catering offerte laten maken, dat kan ook. Vul het formulier in en wij maken de offerte voor u op maat.

U kunt bij ons cateringbedrijf 365 dagen per jaar de catering bestellen in de regio Burgum, Hurdegaryp, Feanwalden, Anjum en Harkema. Tijdens de feestdagen hebben wij een apart assortiment uitgewerkt, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Partyservice gelegenheden

Catering in Burgum

Over Burgum
Bergum is de hoofdplaats van de gemeente Tietjerksteradeel . het ligt in de provincie Friesland.  

Bezienswaardigheden in Bergum zijn de Kruiskerk en het Streekmuseum.

Wilt u de catering bestellen voor bijzondere gasten?
Bestel dan uw catering op Hapjes aan Huis!


Catering en Partyservice Burgum en Hurdegaryp

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.