Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

Catering en Partyservice Surhuisterveen, Marum, Hoogzand, Bakkeveen, Buitenpost en Kollum

Iets te vieren, maar geen idee wat u uw gasten moet voorschotelen op uw feest? Of geen tijd? Kijk dan verder op de site van Hapjes aan Huis. Wij hebben voor iedere gelegenheid een passend catering assortiment. Het assortiment is met zorg bereid door onze chef koks en kan aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.

Wij werken vanuit 65 keuken in heel Nederland, waardoor wij elke gelegenheid kunnen voorzien van al het lekkers wat wij serveren. Of het nu gaat om een lunch/borrel voor 10 personen of een groot feest voor 1500 personen, door de onderlinge samenwerking kunnen wij alles verzorgen.

Catering assortiment in regio Surhuisterveen,
Marum en Hoogzand

Partyservice bestellen in Bakkeveen, Buitenpost,
Kollum en omstreken

U bekijkt het catering assortiment op Hapjes aan Huis en kunt dit direct online bestellen. Als u een keuze heeft gemaakt vult u in voor hoeveel personen het is en gaat u aan de rechterkant van de site naar de knop “naar de kassa”. Op de pagina die volgt krijgt u de keuze om servies te huren. Maakt u gebruik van deze optie dan doen wij de afwas.

Vervolgens klikt u verder en vult u uw gegevens in en eventueel is er nog ruimte voor een opmerking.

Zodra wij uw bestelling ontvangen, nemen wij persoonlijk contact met u op vanuit de keuken en sturen wij u een e-mail ter bevestiging van alle afspraken.

BBQ Buffet Hapjes Tapas Lunch High tea en Salades Bakkeveen Buitenpost en Kollum

Heeft u liever eerste een catering offerte dan kan dat uiteraard ook. Vul het offerte formulier in en geeft aan naar wat voor soort catering uw voorkeur uitgaat en wij maken daar een passende offerte voor.

Bij Hapjes aan Huis kunt u 365 dagen per jaar de catering bestellen in de regio Surhuisterveen, Marum, Hoogzand, Bakkeveen, Buitenpost en Kollum. Tijdens de feestdagen hebben wij een apart assortiment uitgewerkt, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Partyservice gelegenheden

Catering in Surhuisterveen

Over Surhuisterveen
In de provincie Friesland in de gemeente achterkarspelen ligt de plaats Surhuisterveen. Het is het grootste dorp van deze gemeente.
Het dorp stamt uit de 16de eeuw doordat turfgravers en schippers hier huizen gingen neerzetten.

Kwaliteit catering serveren aan uw gasten?
Bestel de partyservice op Hapjes aan Huis!


Catering en Partyservice Surhuisterveen Marum en Hoogzand

Catering referenties

25 december 2014
Oeds Bosma uit Kootstertille

Wij en onze familie hebben op de eerste kerstdag genoten van het warm en koud buffet. De gerechten waren heerlijk en borden en bestek en servetten waren bijgeleverd. Keurig op tijd bezorgd en de volgende dag werd alles weer opgehaald. Geen afwas, geen stress alleen maar genieten van het eten en elkaar, prima een aanrader voor iedereen.

11 oktober 2014
Ria Klijnsma van Klijnsma kunst uit Bakeveen

Prima: voor- en hoofdgerechten uitstekend. Het toetje was iets minder van kwaliteit, maar goed verzorgd. Halen en brengen liep als een tierelier. Mocht het nodig zijn, maken we graag weer gebruik van uw catering.

13 september 2014
Jasper Bergsma uit Surhuisterveen

Het warm en koud buffet was keurig verzorgt, heerlijk mals eten en zeer royaal qua hoeveelheid.
Toen ik hoorde dat jullie alles uit de keuken in Heerenveen hadden geregeld om dit voor jullie te verzorgen wist ik dat het helemaal goed zou komen. Een super cateraar en restaurant met een geweldige keuken.

14 september 2013
Wilma van der Roest uit Leek

Wij zijn buitengewoon tevreden over het buffet dat we mochten krijgen. Zowel de kwaliteit van het eten als de hoeveelheid was erg goed. het enige min-puntje: het (runder)stoofvlees was wat zout. Ook de levering van het bestelde was keurig op tijd en wij konden ter plekke nog gebruikmaken van borden en bestek, ondanks dat we dat niet vooraf besteld hadden.


| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.