Hapjes aan Huisheader image

Kerst Hapjes Catering bestellen in Klazienaveen bij Hapjes aan Huis

Wilt u een goed verzorgde Kerst Hapjes Catering bestellen in Klazienaveen? Wij verzorgen de Kerst Hapjes Catering graag voor u en uw gasten. Hapjes aan Huis neemt graag al uw voorbereidingen uit handen. Zoals boodschappen doen, koken en het opdienen van uw gerechten.

Onze partyservice zorgt ervoor dat ook u zich gast in eigen huis voelt!

Bestel gemakkelijk uw Kerst Hapjes Catering online voor de regio Klazienaveen

Wij bieden een volledig en uitgebreid assortiment voor elk budget. Wilt u uitgebreid lunchen, dineren of borrelen? Heeft u iets te vieren of zoekt u een cateraar voor na een begrafenis, wij bieden het allemaal. Ons team van ervaren cateraars staat elke dag voor u klaar in Klazienaveen.

Laat ons uw Kerst Hapjes Catering verzorgen in Klazienaveen

U ontvangt van ons een bevestigingsmail, zodra u een keuze heeft gemaakt uit ons uitgebreide assortiment. Laat ons weten als we u nog ergens mee kunnen helpen, ons team staat voor u klaar.

Uw bestelling wordt op een afgesproken tijdstip naar u in Klazienaveen gebracht. Vanaf dat moment is uw feest compleet en kunt u met volle teugen genieten van uw gasten, uw collega's en de heerlijke Kerst Hapjes Catering. Laat het u smaken!

Onze gasten delen hun ervaring met u

 • Indisch Buffet besteld voor 32 personen was zeer smakelijk en voldoende alleen de porties rijst was in verhouding te weinig. Jammergenoeg werd de afgesproken tijd van bezorging bijna een uur later. Daardoor hebben enkele personen de maaltijd gemist omdat zij op tijd terug moesten

  - Ma
 • 16 augustus 2019

  Het Thaise buffet was heerlijk Alles keurig op tijd geleverd. Zeer vriendelijke heer die alles kwam brengen en halen . De gasten en wij hebben genoten en als het goed is komen hier meerdere bestellingen uit voort.

  - Fam. Schilder
 • 15 augustus 2019

  Waren erg laat met bestellen. Op het laatste moment toch nog iets kunnen regelen. Heel erg bedankt Het eten was heerlijk en alles was goed verzorgd

  - Anoniem
 • 15 augustus 2019

  Alles was prima . Onze gasten vonden het een zeer goed buffet. De voorbereiding was ook goed ondanks dat het in de vakantieperiode viel. Ook aanpassingen aan het buffet werden soepel opgelost met goede adviezen.

  - Boekhoorn
 • 14 augustus 2019

  Wij waren zeer tevreden. Goed verzorgd en lekker. Bezorging volgens afspraak. Alles prima dus.

  - Nelly
 • 13 augustus 2019

  Het was in 1 woord top. Het zag er perfect uit en het was heerlijk. Ook de chauffeur cq gastheer was top en ze weet vriendelijk.

  - Erik kortsmit
 • 13 augustus 2019

  Heerlijk Italiaans Excellent buffet. Voor 20 personen ruim voldoende.

  - A. Bennenk
 • 12 augustus 2019

  In een woord geweldig Al het eten was vers bereid en super lekker groot compliment.

  - annie Deursen
 • 12 augustus 2019

  Correcte levering lekker eten. Toch 1 kleine opmerking Er waren mits het geen vergissing was te weinig groentjes. 3 kleine doosjes voor 30 man Voor de rest zeer goede ervaring en zeker aan te bevelen

  - De backer
 • 12 augustus 2019

  Super Netjes op tijd en het eten was lekker en zag er verzorgd uit.

  - Carin Donkersloot
 • 12 augustus 2019

  Goed verzorgt en netjes op tijd volgens afspraak.

  - Erik V
 • 11 augustus 2019

  Goed verzorgd en keurig op tijd. Goede coomunicatie. En bovenal was het buffet bij iedereen goed in de smaak gevallen.

  - Norbert Van De Coevering
 • 10 augustus 2019

  Erg goed verzorgd en netjes op tijd afgeleverd. Wat wij erg waardeerde was het meedenken van de bezorgtijd. Een zeer goede en correcte service van het bedrijf

  - Oscar Koenders
 • 08 augustus 2019

  Na een klein misverstandje van beide kanten toch alles goed verlopen. De mail had zich ergens gekruist. De eigenaar van het cateringbedrijf La Favola heeft vanuit zijn vakantieadres nog alles weten te regelen Gasten waren vol lof over het eten en vroegen allemaal waar we het hadden besteld. Daarnaast is het personeel super vriendelijk en leveren ze goede service Feestje was mede dankzij het eten zeer geslaagd

  - Pfaff
 • 05 augustus 2019

  We waren 100 tevreden super lekker eten en een leuke kok die alles netjes uitlegde . Zullen meer mensen van ons bezoek gaan bestellen waren erg verrast.

  - D. Hurkmans
 • 05 augustus 2019

  we waren met 16 man om half 6 zou het bezorgd worden en ja alles was op tijd even netjes uitleg gehad daar na lekker gegeten vlees was top iedereen erg tevreden stokbrood was nog warm volgende dag alles weer opgehaald heerlijk geen afwas top allemaal zeker voor herhaling waard

  - watersportcentrum wormer
 • 03 augustus 2019

  Koudwarm vlees- en visbuffet besteld voor 19 personen. De bezorging en uitleg was prima en algemene kwaliteit van het eten was goed biefreepjes en garnalen waren erg in trek. Een paar opmerkingen de koude visschaal was iets te karig voor het aantal personen en de meegeleverde branders waren lastig uit te maken. Het resultaat was dat de dichte schalen uiteindelijk iets te ver door waren gegaard onder andere de fricandeau was hierdoor taai. Tevens een aanvraag gedaan voor een extra staltafel hiervoor werd 65 euro gevraagd. Dat is erg veel hier hebben we uiteindelijk zelf een tafel voor aangeschaft.

  - M.G. Middelkoop-Zeegers
 • 03 augustus 2019

  Fijne en overzichtelijke site met snelle reactie op een vraag.

  - Lia
 • 01 augustus 2019

  Ruim voldoende vlees en vis. Goede salade en stokbrood. Goed verzorgd volgens afspraak.

  - Rien van Praet
20 / 1280 beoordelingen Alle reviews bekijken >