Online groeien met uw bedrijf in de regio?

Wordt partner van het Hapjes aan Huis platform. Laat cateringzoekende mensen kennismaken met uw bedrijf  in uw werkgebied.

Hapjes aan Huis heeft jaarlijks ruim 425.000 bezoekers op de website die meer dan 2.600.000 pagina’s bekijken. Hieruit genereert onze website dagelijks bestellingen en offerte-aanvragen, waarvan u kunt mee profiteren!

Uw eigen promotiepagina op Hapjes aan Huis

U krijgt op Hapjes aan Huis uw eigen promotie-bestelpagina. Uw bedrijf wordt op meer dan 700 pagina's gepromoot op relevante zoekwoorden. U krijgt een eigen beheerdashboard (a la marktplaats), waarmee u uw eigen assortiment en prijzen kunt beheren. Uw potentiële gast kan vervolgens een bestelling plaatsen, een offerte aanvragen en alles over uw bedrijf vinden. Als voorbeeld kunt u eens kijken bij een bestaande partner.

Uw eigen webshop beginnen?

Wij beheren unieke domeinnamen en één van deze domeinen kan van u worden! Maak gebruik van een prachtig design, zoals www.partycateringalkmaar.nl en www.bbqengourmet.nl, waarop u uw assortiment kunt publiceren en promoten.

Kunt u een marktplaatsadvertentie plaatsen? Dan kunt u ook met het dashboard omgaan! Zo makkelijk is het voor u gemaakt. Ons team helpt u graag bij het toevoegen van de eerste producten, zodat u uw bedrijf fantastisch presenteerd bij uw nieuwe (en bestaande) gasten.

"De afgelopen 11 jaar heeft ons platform bewezen dat het werkt. Sluit uw bedrijf nu aan!"

Doordat wij zorgen voor de het onlinebestelproces en de online presentatie van uw bedrijf, kunt u zich focussen op waar u goed in bent. Namelijk het organiseren en uitvoeren van een goed verzorgde catering bij de gasten thuis, op het werk of een andere locatie. U bent druk inkopen aan het doen, staat te koken of bent bij een opdracht op locatie. Hapjes aan Huis zorgt ervoor dat uw bedrijf online groeit!

Bent u klaar om online te groeien? Sluit uw bedrijf aan bij hét platform voor cateraars!

Wij maken graag een afspraak bij uw bedrijf om persoonlijk kennis te maken.

Wij willen alleen met kwaliteit bedrijven werken! U toch ook?

 

Partner worden?

Lift mee op de successen en gemakken van Hapjes aan Huis!

Ons team heeft jarenlang in de horeca gewerkt. Wij spreken de taal en weten waar u, maar ook de gasten mee geholpen zijn. Maak gebruik van onze kennis en laat ons uw toekomstige gasten aan u uw bedrijf voorstellen.

Met uw eigen webshop en uw eigen bedrijfspagina op Hapjes aan Huis profiteert u onder andere van:

 • De ultieme beleving voor uw gasten op uw eigen webshop.
 • Een goed bezochte website, waar u uw assortiment maandelijks online presenteert aan meer dan 35.500 bezoekers.
 • U lift mee op een goede naamsbekendheid en een betrouwbare uitstraling.
 • Een platform op basis van de nieuwste technologieën en software.
 • Een website die is ingericht en wordt onderhouden naar de maatstaven van Google.
 • Een toppositie op de beste zoekwoorden in de zoekmachines.
 • U wordt gepromoot in 25 woonplaatsen, met 500+ inwoners.
 • Uw bedrijf wordt getoond op meer dan 700 pagina’s op Hapjes aan Huis.
 • Maak gebruik van onze branding, e-mailmarketing, affiliate marketing, zoekmachine optimalisatie, social media acties en adwords campagnes.

   

Start direct uw eigen webwinkel en meldt uw bedrijf vandaag nog aan >>