Buffet bestellen Leylstad

Buffet bestellen in Lelystad

Uw buffet bestellen bij de beste cateraar in Lelystad? De cateraar van Hapjes aan Huis staat voor u klaar. Via onze website heeft u in een handomdraai uw bestelling geregeld. En niet alleen voor het buffet, want ook een perfecte lunch bestellen doet u met veel plezier bij onze partyservice in Lelystad.

Indisch, Thais, Italiaans, Grieks of Chinees

In Nederland vormen 65 cateraars een hecht samenwerkingsverband onder de naam Hapjes aan Huis. Landelijk dekkend en van de hoogste kwaliteit staat overal in Nederland deze partyservice voor u klaar. U kunt er gerechten van over de hele wereld bestellen: Indisch, Thais, Italiaans, Grieks of Chinees.

De kracht van de formule van Hapjes aan Huis zit hem in het aanbod. Elke cateraar uit ons samenwerkingsverband biedt hetzelfde partyservice assortiment aan. Tegen dezelfde voorwaarden en van precies dezelfde hoge kwaliteit.

Ook voor kleine feesten

Deze catering is niet alleen voor grote groepen bestemd. Vanaf 10 à 15 man is partyservice een ideale oplossing. Bijvoorbeeld voor een verjaardagsviering met familie, een BBQ met een aantal buren of een 25-jarig huwelijksfeest.

Gelegenheden in Lelystad waar wij de catering verzorgd hebben

Buffet cateraar Lelystad

Stel zelf uw lunch of buffet samen

Dankzij het heldere bestelsysteem op onze website, is een buffet of lunch bestellen in Lelystad in een handomdraai gebeurd. Zelf stelt u combinaties van gerechten samen, waarbij koud en warm op ideale wijze samengaan. Ook een gezonde salade, lekkere portie saté en een overdadig dessert, kunt u met enkele muisklikken bestellen. Alles wordt bij u bezorgd  met inbegrip van servies, opscheplepels en chafing dishes om de gerechten warm te houden.

Ook Nederlandse stamppotten vormen een aanlokkelijke keuze voor een gezellig feest. Hetzelfde geldt voor het originele tapas buffet van onze cateraar. Bij welke gelegenheid u ook voor de partyservice van Hapjes aan Huis kiest, altijd geniet u met volle teugen van uw eigen feest.

Geen afwas

Laat u na afloop graag de afwas door anderen doen? Dan zult u onze partyservice in Lelystad nog meer waarderen. U heeft geen zorgen want alles wordt weer opgehaald en op de vestiging van onze cateraar blinkend schoon gewassen.

Gun uzelf het gemak van de meest professionele cateraar van Lelystad!

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

Buffet referentie

1 september 2014
M. Hendriks uit Lelystad

heeft hapjes aan huis een heerlijk Italiaans buffet geserveerd voor ruim 50 personen. Levering was mooi op tijd, flexibele en meedenkende organisatie. Zo'n buffet zet luister bij aan je feest.

Vriendelijke groet, M. Hendriks


| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.