header image

Vind snel en gemakkelijk catering bij u in de buurt

Catering en Partyservice Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Elburg en Veluwemeer

Geen zin of tijd om urenlang in de keuken te staan? Wilt u in alle rust van uw feest genieten? Bestel dan uw Partycatering bij Hapjes aan Huis en geef alle culinaire zorgen uit handen aan de professional.

Jarenlange ervaring en een unieke samenwerking van 65 keukens door heel Nederland, maakt dat u bij Hapjes aan Huis alles op het gebied van Catering kan bestellen. Bent met een groepje van 15 personen of heeft u een partij van 3000 personen? Niets is te gek voor Hapjes aan Huis.

Op onze website vindt u ons catering assortiment. U kunt alles online bekijken en direct online bestellen. Staat uw keuze er niet tussen of heeft u andere wensen/budget? Vraag dan een catering offerte aan. Onze partymanager helpt u graag persoonlijk verder.

Catering assortiment in regio Lelystad, Zeewolde en Harderwijk

Partyservice bestellen in Elburg, Veluwemeer en omstreken

Op Hapjes aan Huis vindt u het complete catering assortiment, dat u door heel Nederland kunt bestellen. Heeft u gevonden wat u wilt bestellen? Vul het aantal personen in waarvoor u wilt bestellen en klik op "Bestellen". Aan de rechterkant van het scherm ziet u uw bestelling verschijnen met een knop eronder “Naar de kassa” .

Heeft u uw menukeuze compleet? Klik op de knop "Naar de kassa". Vul uw gegevens in en u heeft in “no time” de bestelling geplaatst. Zodra wij uw bestelling ontvangen, neemt de partymanager bij u uit de regio Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Elburg en Veluwemeer telefonisch contact met u op om alles te persoonlijk te bespreken. Vervolgens komen wij alles op de afgesproken datum en tijdstip verzorgen.

Buffet Hapjes BBQ Tapas Lunch High tea en Salade catering Zeewolde, Elburg en Veluwemeer

Komt u er niet uit? Vindt u niet wat u zou willen bestellen of wilt u liever eerst een offerte ontvangen? Vraag dan een catering offerte aan. Vul het formulier van de website in en wij maken een passende voorstel naar uw wensen.

U kunt bij ons cateringbedrijf 365 dagen per jaar de catering bestellen in de regio Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Elburg en Veluwemeer. Tijdens de feestdagen hebben wij een apart assortiment uitgewerkt, zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Partyservice gelegenheden

Catering in Lelystad

Over Lelystad
Lelystad is vernoemt naar de bedenker van de Zuiderzeewerken Cornelis Lely.

In 1967 kwamen de eerste bewoners op dit nieuwe stuk land. Tot 1986 heeft Lelystad bij niet een provincie gehoord. Vanaf 1986 is Flevoland ontstaan.

Geen tijd of zin om in de keuken te staan?
Bestel uw catering bij Hapjes aan Huis regio Lelystad, Zeewolde Harderwijk!


Catering en Partyservice Lelystad en Harderwijk

Catering referenties

13 mei 2015
Cobi Elzinga
Directiesecretaresse Christelijk College Groevenbeek Ermelo


Het eten was voortreffelijk: goed op tijd, warm, gevarieerd, uitstekend van smaak, voldoende hoeveelheid.

28 september 2013
Wim Stijnman uit Lelystad

Wij zijn tevreden over de service. De levering was stipt op tijd en wij en onze gasten hebben genoten. De gerechten waren netjes en goed verzorgd net als de schalen en de apparatuur.

30 juni 2013
Winifred Verhagen uit Lelystad


Wij hebben genoten van ons Italiaanse buffet, het zag er erg verzorgd uit en ook het nagerecht was fantastisch. Volgende keer weten wij jullie weer te vinden.

22 april 2013
Helma van den Berg, Elburg

Zondag 22 april j.l. hebben jullie, voor mijn 50e verjaardag een Italiaans buffet verzorgd. Ik wil jullie heel graag laten weten dat ik, maar ook de andere "mee-eters", heel erg enthousiast waren over het buffet. Het zag er zo verzorgd uit en het smaakte heerlijk! Ik maakte me zorgen, want er bleven opeens 6 mensen meer mee eten, maar dit was geen enkel probleem, er was ruim voldoende! Dus nogmaals het was super, heel hartelijk dank hier voor!


Deze klanten gingen u voor

 • Ik had hapjes besteld. Ze zagen er super en lekker uit. Vooral de wraps met zalm waren heerlijk De gevulde eitjes waren lekker van smaak sommige vonden ze een beetje droog.

  - Anoniem
 • 18 september 2018

  Wij hadden een Thais buffet. Alles goed verzorgd. Iedereen tevreden.

  - Anoniem
 • 18 september 2018

  Het koud en warm buffet was heerlijk. Onze gasten hebben genoten. Alleen jammer dat het buffet niet in een keer gebracht was.

  - M. de Jong
 • 17 september 2018

  Goed verzorgde bbq met meer dan voldoende vlees salade brood enz aanwezig Lekker eten met een zeer nette service

  - Henry
 • 17 september 2018

  Heerlijke hapjes netjes op tijd bezorgd. Wel ontzettend veel plastic in de verpakking en wat onduidelijk hoe het nu werkt me de betaling.

  - Anoniem
 • 16 september 2018

  Prima hapjes keurig op tijd thuisgebracht en al. De enige kritische noot is dat de hapjes in hele grote dozen verpakt zijn. Die kunnen niet in een gewone koelkast.

  - M de wit
 • 15 september 2018

  Het koud en warm buffet was zeer goed verzorgd. Wij en onze gasten hebben heerlijk gegeten en er was ruim voldoende zelfs nog over. De bestelling was zoals afgesproken precies op tijn bezorgd. Prima

  - Marian Machielse
 • 15 september 2018

  Een overheerlijk buffet alle gasten enthousiast feestelijk geserveerd in schalen en op schotels goed geadviseerd over de te bestellen hoeveelheid en het was voldoende weggooien is zonde. Kortom 200 tevreden volgende keer weer

  - Anoniem
 • 15 september 2018

  De betaling was niet helemaal duidelijk op de site stond contante betaling maar de jongen die het kwam afleveren was direct weer weg zodat ik hem geen geld kon meegeven. Ook zou ikvoorstellen om direct een afspraak te maken wanneerde plateaus opgehaald kunnen worden.

  - Anoniem
 • 14 september 2018

  Afgelopen zaterdag had ik bij jullie een saladebuffet besteld voor 20 personen. Dit omdat ik open huis hield voor familie na een vervelende tijd. Het buffet was prima en werd door mijn gasten en mijzelf zeer gewaardeerd. Logistiek ging er even iets mis maar dit is naar tevredenheid opgelost. Met vriendelijke groet Anke Lindhout

  - linda
 • 12 september 2018

  Mediterraan buffet verzorgd door een attente zaak Culinair Festijn uit Leusden. Mooi verzorgd en zeer smakelijk. Alles soepel geregeld.

  - Anoniem
 • 12 september 2018

  Dessertbuffet was heerlijk. Er konden ook goede afspraken gemaakt worden over brengen en halen. Alles zag er zeer verzorgd uit.

  - Anoniem
 • 11 september 2018

  Het buffet was heerlijk en zag er ook mooi uit. Het werd ook precies op de afgesproken tijd bezorgd en keurig opgesteld. Voor herhaling vatbaar.

  - Anoniem
 • 11 september 2018

  prima ervaring met wilfredo. goede communicatie lekker eten alles okay

  - schukking
 • 08 september 2018

  Keurig alles verzorgt goede communicatie goede kwaliteit vlees salades brood etc. Een klein puntje zijn de sausjes deze zijn specifiek waardoor niet iedereen ze lust.

  - Anoniem
 • 08 september 2018

  Mensen waren heel tevreden ze vroegen aan mij waar ik her vandaan had heb ze gelijk het adres gegeven. Dus er zal zeker een vervolg op komen Het was heerlijk en ook nog op tijd geleverd. Een grote pluim voor hapjes schaal. nl

  - Bidfood bv
 • 06 september 2018

  Heerlijk eten op tijd geleverd en de volgende dag de vuile afwas weer opgehaald. Een dikke pluim.

  - Hanna
 • 05 september 2018

  Keurig op tijd bezorgd heerlijke broodjes goed belegd. Een volgende keer zeker weer

  - Marco
 • 05 september 2018

  Een beetje laat door verkeersproblemen maar het uitstekende warm koud buffet deed dit ongemak snel vergeten. Netjes verzorgd goede kwaliteit en ruim voldoende voor 36 personen.

  - Da Capo 85
 • 05 september 2018

  Prima buffet gehad alles perfect geregeld en wat belangrijk is op de juiste tijd bezorgd

  - W.Jutte
20 / 629 beoordelingen Alle reviews bekijken >