Buffet catering Zoetermeer

Buffet bestellen Zoetermeer

Een vers, ambachtelijk bereid en goed verzorgd buffet in Zoetermeer bestellen? Slechts één cateraar komt dan als beste in beeld. Dat is de Hapjes aan Huis cateraar. De partyservice van Hapjes aan Huis in Zoetermeer scoort op alle punten het beste. Bestellen is eenvoudig, de menukeuze is opmerkelijk ruim en de presentatie van buffet of lunch in Zoetermeer is perfect.

Cateraar uit landelijk netwerk

Uw cateraar in Zoetermeer maakt deel uit van het partyservice netwerk van Hapjes aan Huis. Dit netwerk biedt een landelijk assortiment en bestaat uit 65 samenwerkende partyservice ondernemingen. Bestellen doet u heel eenvoudig via onze website. Uw postcode zorgt ervoor dat de bestelling direct bij onze cateraar in Zoetermeer terecht komt.

Buffet, lunch of losse gerechten

Op onze website klikt u traploos de hoeveelheden aan die u van elk gerecht wilt bestellen. De gerechten voor lunch of buffet in Zoetermeer kunnen zowel warm als koud zijn.

Buffet bestellen bij cateraar in Zoetermeer

Overigens is partyservice al interessant voor groepen vanaf 10 à 15 personen. Zo kunt u voor  uw receptie, housewarming of buurtborrel eenvoudig losse hapjes, losse salade of stokjes saté bestellen.

Bestellen uit een mondiaal menu overzicht

Onze cateraar in Zoetermeer toont u een opmerkelijk ruime menukeuze. Spaanse tapas, Italiaans of Grieks; al deze gerechten zullen de feestvreugde tijdens uw evenement thuis of op de zaak verhogen. Ook Nederlandse stamppotten staan bij onze cateraar op het menu. Dat is bijvoorbeeld een zorgeloze keuze voor een groot evenement in een partytent. Deze kunt u trouwens ook bij Hapjes aan Huis huren!

Uniek is onze oosterse menukaart. Ook Thais, Indisch en Chinees nemen namelijk een belangrijke plek in binnen onze uitgebreide partyservice.

Verzorgde presentatie

Tenzij u kiest voor onze handige disposables, worden lunch en buffet in Zoetermeer  geserveerd op keurig stenen servies. Opscheplepels en chafing dishes voor het warmhouden, maken de presentatie compleet. Natuurlijk geeft onze cateraar bij aflevering een duidelijke uitleg van alle gerechten. En na afloop levert u de gebruikte spullen gewoon vuil weer bij ons in. Wij doen de afwas!

Een keuze voor de cateraar in Zoetermeer van Hapjes aan Huis
is altijd een winnende keuze!


Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.