Buffet bestellen Leidschendam-Voorburg

Buffet bestellen Leidschendam-Voorburg

Een buffet of lunch bestellen in Leidschendam-Voorburg?  Uw cateraar in Leidschendam-Voorburg  laat u feestelijk genieten. U kunt kiezen voor koud of warm en maakt naar wens aantrekkelijke combinaties van beide.

Gerechten bestellen uit alle windstreken

Uw cateraar in Leidschendam-Voorburg is onderdeel van Hapjes aan Huis. Dit sterke samenwerkingsverband van 65 partyservice ondernemingen, staat garant voor een landelijk dekkend catering concept. Door heel Nederland kunt u dezelfde gerechten bestellen.

Italiaans, Grieks, Chinees, Thais of Indisch; uit alle windstreken maakt catering Leidschendam-Voorburg de gerechten voor u klaar.
Houdt u de keuze voor een gerecht liever iets dichter bij huis, kijkt u dan eens naar onze overheerlijke stamppotten. Samen met een heerlijk drankje en een gezonde salade van onze cateraar, vormen ze een buitengewoon feestelijk buffet.

Zelf een tapas buffet samenstellen

Ook de overheerlijke tapas hapjes vormen samen een aantrekkelijk tapas buffet. Onze cateraar in Leidschendam-Voorburg maakt ze met volle overgave voor u klaar. Laat u zich eens lekker verrassen en bespreek samen met uw disgenoten de mooie opmaak van de gerechten. Bij het bestellen van tapas kunt u kiezen uit een breed assortiment. Een gezelschap van slechts 10 personen is al voldoende om gebruik te maken van dit uitgelezen partyservice arrangement van onze cateraar.

Buffet catering Leidschendam-Voorburg

Van hapjes bestellen tot compleet arrangement

In alle soorten en maten kunt u een lunch of buffet bestellen. Onze cateraar levert diensten die geschikt zijn voor elk budget. Feestelijke hapjes of lekkere saté bestellen voor een jubileum in uw bedrijf? Het is zo gebeurd. Maar ook een uitgebreide huwelijksviering die een hele dag beslaat, is in betrouwbare handen bij de bekwame cateraar van Hapjes aan Huis.

Voor een geslaagd evenement

Dankzij ons handige bestelsysteem kunt u volledig zelf bepalen wat u wilt bestellen. U kiest traploos de verschillende gerechten en vergeet ook de uitstekende desserts niet. Wij bezorgen uw lunch of buffet op stevig servies, dat na afloop door ons wordt afgewassen.
Wanneer u de catering laat verzorgen door onze professionele partyservice, neemt u dit alle zorg uit handen.

U kunt volop genieten van uw eigen feest in Leidschendam-Voorburg.
Wij zorgen dat uw evenement voor 100% slaagt!


Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.