Buffet catering Vlaardingen

Buffet bestellen Vlaardingen

Een voortreffelijk buffet bestellen in Vlaardingen, bij de beste cateraar van de regio? Welkom bij Hapjes aan Huis! Zowel voor de lunch, het diner, de BBQ of High Tea zijn wij het aangewezen adres.

Landelijk partyservice netwerk

De samenwerking van 65 cateraars binnen het verband van Hapjes aan Huis, zorgt voor een landelijk dekkende partyservice van uitstekende kwaliteit. Door heel Nederland kunt u bij Hapjes aan Huis hetzelfde professionele assortiment bestellen. Bovendien bent u helemaal vrij in het samenstellen van uw bestelling. Een lunch of buffet bestellen in Vlaardingen, betekent kiezen uit een verrukkelijk Grieks, Chinees, Thais, Indisch of Nederlands aanbod.

Buffetten, lunch en hapjes. Koud en warm

Met behulp van onze cateraar in Vlaardingen, maakt u het uw gasten helemaal naar de zin. U kunt de verschillende buitenlandse buffetten of Nederlandse stamppotten naar eigen inzicht combineren met heerlijkehapjes die koud of warm zijn. Bovendien levert uw partyservice in Vlaardingen de gerechten aan op de wijze die u het fijnst vindt; op porseleinen servies, dat na afloop weer wordt meegenomen en afgewassen, of op mooie disposables.

Buffet bestellen Vlaardingen

Ook bij een lunch bestellen in Vlaardingen kunt u kiezen. De lunch kan op sierlijke schalen worden geserveerd, maar kan ook naar wens worden verpakt om mee te nemen op locatie.

Ons heerlijke tapas buffet

Een originele keuze is het tapas buffet. Een tapas buffet bestellen in Vlaardingen staat garant voor een gezellige avond. De verrassing die de vele hapjes u en uw gasten opleveren, zorgen voor een aangenaam samenzijn. Aan de geroutineerde koks van uw cateraar in Vlaardingen biedt een tapas buffet de kans om zich in de keuken heerlijk uit te leven.

Heerlijke salade en uitstekende saté

Verwacht u veel gasten tijdens uw evenement, denkt u dan ook aan de salade of probeer  eens een saté buffet. Welke combinaties van gerechten u ook kiest, steeds kunt u zich verheugen op een goed verzorgd feest met catering van hoge kwaliteit.

Uw professionele cateraar in Vlaardingen
maakt elk evenement tot een groot succes! 

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.