Buffet bestellen Spijkenisse

Buffet bestellen in Spijkenisse

Een verzorgd en lekker buffet bestellen in Spijkenisse? Dat doet u bij de cateraar van Hapjes aan Huis. U kunt hier terecht voor de lunch, het buffet, de BBQ of uw uitgebreide High Tea. De gerechten die u kunt bestellen zijn zowel koud als warm.

Uw cateraar uit ons landelijk netwerk

Door heel Nederland is Hapjes aan Huis een begrip. Een groep van 65 cateraars sloeg de handen ineen en bouwde op deze wijze een landelijk dekkende partyservice. Zo is elke plaats in Nederland verzekerd van professionele catering. Hier kunt u gerechten uit de hele wereld  bestellen.

Onze cateraar in Spijkenisse voorziet u met het meeste gemak van Italiaans, Grieks, Chinees, Thais of Indisch eten. Via onze website kunt u bestellen voor een klein gezelschap maar evengoed voor een uitgebreid evenement.

Stamppotten, tapas, salade en saté

Ook heerlijke Nederlandse stamppotten bestelt u bij uw professionele partyservice. Daarnaast kunt u er terecht voor een frisse salade of voortreffelijke portie saté.

Laat u zich graag door veel kleine gerechtjes verrassen, denkt u dan eens aan een uitgelezen tapas buffet. Door de aantrekkelijke ingrediënten en mooie opmaak, doet een tapas buffet het op ieder feest uitstekend. U heeft direct iets om over te praten.

Gelegenheden in Spijkenisse

Buffet cateraar Spijkenisse

Evenementen voor lunch of buffet in Spijkenisse

Uw Hapjes aan Huis cateraar laat u ook bij de lunch uitgebreid kiezen. Uw lunch kan worden geserveerd op mooie schalen, maar ook worden ingepakt om opgegeten te worden op locatie. Dat is bijvoorbeeld erg handig bij een excursie of externe cursus met het personeel.

Een bruiloft receptie, een housewarming of misschien een straatfeest met de buren; het is slechts een greep uit de evenementen waarvoor een buffet bestellen in Spijkenisse een ideale oplossing is.

Door de handige opzet van onze website heeft u alles volledig in eigen hand. U kunt traploos kiezen uit de vele gerechten en zelf bepalen hoever u daarbij wilt gaan.

Welke bestelling u ook plaatst, altijd maken wij uw evenement tot een groot succes!

Bel ons: 06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.