Barbecue bestellen Spijkenisse

BBQ Spijkenisse

Bent u op zoek naar een kwaliteit cateraar in de regio Spijkenisse? Hapjes aan Huis verzorgt de catering vanaf 15 personen voor elke gelegenheid thuis op de zaak of op een andere locatie.

U bekijkt het bbq catering assortiment online en kunt direct bestellen. Zodra wij uw bestelling ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op en sturen wij u een bevestiging per e-mail. Staat uw keuze er niet tussen, heeft u vragen of een ander budget? Neem dan contact met ons op of vraag een bbq offerte aan.

BBQ assortiment

BBQ cateraar Spijkenisse

Barbecue referentie uit Spijkenisse

Afgelopen weekend hebben wij bij Astrid uit Spijkenisse de bbq verzorgd met heerlijke hapjes vooraf. Zij schreef ons het volgende:

"Gisteren hebben wij genoten van een zeer goed verzorgd bbq buffet. We zijn begonnen met allerlei lekkere hapjes die ook door de catering heel mooi opgemaakt waren. Alles werd keurig op tijd, op zondag, bij ons afgeleverd. Voor ons een zeer unieke ervaring waar we zeker vaker gebruik van gaan maken. Nogmaals dank voor alles. Met vriendelijke groeten, Astrid van Beers"

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.