Buffet catering Schiedam

Buffet bestellen Schiedam

De beste cateraar van Schiedam kiezen om uw buffet of lunch te bestellen? Bij Hapjes aan Huis bent u precies aan het juiste adres. De cateraar van Hapjes aan Huis in Schiedam staat garant voor een professionele partyservice. Zowel voor een knus familiediner als voor een druk evenement, is onze cateraar in Schiedam precies de juiste keuze.

Grandioos assortiment door heel Nederland

Het slimme samenwerkingsverband van Hapjes aan Huis zorgt dat 65 top cateraars in Nederland samen een grandioos assortiment aanbieden. In welke plaats u zich ook bevindt, steeds kunt u vertrouwen op partyservice van constante kwaliteit. De gerechten die u kunt bestellen zijn warm en koud en afkomstig uit vele windstreken. Italiaans bestellen, Grieks bestellen, of Chinees; het kan allemaal bij onze cateraar in Schiedam.

Thais, Indisch, stamppotten of tapas?

Ook heerlijkestamppotten van Nederlandse origine kunt u in Schiedam bestellen. Ditzelfde geldt voor een frisse salade of een heerlijke portie saté. Onze sterke oriëntaalse menukaart  maakt het bovendien mogelijk om bij uw cateraar Thais te bestellen of Indisch te bestellen.

Ook met onze Spaanse oriëntatie is niets mis. Probeert u eens een tapas buffet bij onze partyservice. De sierlijke uitwerking van de gerechten maakt indruk op iedereen.

Buffet bestellen Schiedam

Prima lunch bestellen

Zoals u ziet kunt u bij onze vakkundige partyservice alle kanten uit. Dit geldt niet alleen voor het diner, maar ook voor een uitstekende lunch. Bij de lunch kunt u ervoor kiezen om op schalen te bestellen, of juist voorverpakt als lunchpakket voor onderweg. Die laatste mogelijkheid is handig voor uitstapjes met de vereniging of met groepen personeel. U kiest vervolgens zelf de locatie waar u de overheerlijke lunch verorberen wilt.

Geen vuile afwas

Het bestelsysteem van Hapjes aan Huis is bijzonder overzichtelijk en eenvoudig. U kiest traploos het aantal gerechten en bepaalt zelf het aantal personen. Hierna heeft u er geen omkijken meer naar. Op de dag van uw evenement wordt alles keurig aangeleverd en na afloop wordt de vuile afwas weer opgehaald.

Kies voor zorgeloos genieten en besluit om
een lunch of buffet te bestellen in Schiedam!

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.