header image

Catering Leiderdorp

Topkwaliteit catering bestaat bij ons uit de volgende ingrediënten:

  • Culinair bereide gerechten geheel volgens uw wensen
  • Professionele en vriendelijke medewerkers
  • Uitstekende service, passend bij uw gelegenheid
  • Uw gasten ervaren groot gevoel van gastvrijheid
  • U krijgt altijd het maximaal mogelijke binnen uw budget

De waarde van goede catering in regio Leiderdorp

Zonder goede partyservice is het feest, evenement of bijzondere gebeurtenis niet geslaagd. Catering levert een belangrijke bijdrage aan het grotere geheel: het doen slagen van uw feest of bijeenkomst!

Onze medewerkers beseffen dat we waardevol en zeer verantwoordelijk werk leveren en dat zult u merken tijdens uw feest. Daarom laten we niets aan het toeval over.

Onze cateraars in regio Leiderdorp

Een succesvolle catering begint met een goede inventarisatie: wat is de aard van de gelegenheid? Welke gerechten en welke service passen daarbij? Hoe exclusief kan en mag het zijn? Steeds streven wij in nauw overleg met u naar het maximaal mogelijke binnen uw budgettaire grenzen. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent. Helderheid in de keuken en... in de gemaakte afspraken.

Catering voor bedrijven en particulieren

Dagelijks verzorgen wij catering bij bedrijven, gasten aan huis en andere locaties. Met onze cateringservice leveren wij alle bedienbare soorten catering op een afgesproken tijd bij u af. Denk daarbij aan oa. Ontbijt, Lunch, Hapjes, een Buffet, High tea of compleet verzorgd evenement.

Catering bestellen in Leiderdorp en omgeving

Op Hapjes aan Huis bekijkt u het assortiment en kunt u direct de catering bestellen. Komt u er niet uit of heeft u vragen, dan helpen wij u graag persoonlijk verder. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan, bel ons of stuur een email.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment