Buffet bestellen Gouda

Buffet bestellen in Gouda

Een lunch of buffet bestellen van de beste kwaliteit? Dit doet u in een handomdraai bij Hapjes aan Huis! Onze cateraar in Gouda verwent u met een uitgebreid warm of koud assortiment.

Landelijk dekkende partyservice

Hapjes aan Huis is een verrassend compleet samenwerkingsverband van 65 cateraars door het hele land. In bijna elke stad heeft Hapjes aan Huis haar lokale catering service. Door de intensieve samenwerking biedt elke cateraar van Hapjes aan Huis hetzelfde assortiment aan. Op deze wijze vormt Hapjes aan Huis een landelijk dekkende partyservice.

U kunt hierdoor heel eenvoudig een eersteklas Grieks buffet in Gouda bestellen. Maar ook een Chinees buffet, Italiaans buffet, Thais buffet of Indisch buffet behoort bij onze catering in Gouda tot de mogelijkheden.

Bestellen naar eigen inzicht

Door het traploze bestelsysteem dat wij op onze website hanteren, oefent u maximale invloed uit op uw bestelling. U kiest zelf het soort buffet, gewenste salade, hapjes en desserts. Naar eigen inzicht vormt u combinaties van warm en koud, terwijl u ook gekoelde dranken bij uw lunch of buffet bestellen kunt. Kookt u gedeeltelijk ook zelf, dan zijn bijpassende deelbestellingen via onze website zo geplaatst.

Buffet cateraar gouda

Partyservice gelegenheden in Gouda

Exclusieve gerechten, heerlijke stamppotten of verrukkelijke saté

Een buffet of lunch bestellen in Gouda kan van eenvoudig tot heel luxe. Zo kan de lunch door onze partyservice worden geserveerd op schalen, maar ook als lunchpakket voor onderweg voor u worden klaargemaakt. Ook een buffet bestellen in Gouda kent vele variaties. U kunt kiezen uit een keur aan luxe gerechten, maar ook onze stamppotten of ons saté buffet worden door veel van onze klanten enorm gewaardeerd.

Ook heerlijke tapas bij onze partyservice

Een andere vorm van variatie biedt het tapas buffet. Onze koks leven zich helemaal uit op de verschillende tapas specialiteiten en dat valt op. Een tapas buffet bestellen in Gouda zorgt daarom gegarandeerd voor geanimeerde gesprekken tijdens het nuttigen ervan.

Gun uzelf de luxe van een optimale verzorging van uw buffet
of lunch en plaats gauw u bestelling bij onze cateraar in Gouda!


06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.