Buffet bestellen Dordrecht

Buffet bestellen Dordrecht

Uw buffet in Dordrecht laten verzorgen door een topper onder de cateraars? Dat kan wanneer u voor de partyservice van Hapjes aan Huis kiest. Een breed assortiment, koud of warm, prima presentatie en een doordachte persoonlijke service. Voor een cateraar uit het landelijk netwerk van Hapjes aan Huis is dit allemaal heel gewoon.

Sterk landelijk netwerk

Binnen Hapjes aan Huis werken 65 partyservice ondernemingen samen. Elke cateraar verzorgt hetzelfde aanbod op basis van dezelfde standaarden. Een sterk landelijk netwerk met een optimaal assortiment is hiervan het gevolg. Bestellen doet u eenvoudig via deze website. Op grond van uw postcode komt de bestelling direct bij onze cateraar in Dordrecht terecht.

Opvallend ruime keus

Natuurlijk bent u volledig vrij in uw keuze. Een receptie of borrel? U kleedt hem vrolijk aan met een gezonde salade en stokjes saté van onze cateraar. Gaat het om een meeromvattend feest? Ons buffet en onze lunch in Dordrecht zijn van de allerhoogste kwaliteit.

Heeft u al gezien wat u bij onze cateraar in Dordrecht allemaal kunt bestellen? Nederlandse stamppotten, Italiaans, Grieks of een gevarieerde Spaanse tapas schotel. De menukaart met Europees buffet in Dordrecht is sterk. Maar ook voor de oosters georiënteerde smaak hanteren wij een verrassend partyservice menu. Probeert u eens een Chinees, Indisch of Thais buffet op uw feest.

Buffet catering Dordrecht

Verzorgde presentatie

Ook over de presentatie van lunch of buffet in Dordrecht is goed nagedacht. Wij serveren op mooi servies en de opscheplepels zijn inbegrepen. Om de gerechten warm te houden zorgen wij ook voor chafing dishes.

Wilt u de lunch in Dordrecht bestellen en hem vervolgens op locatie opeten, dan kan dit ook. Elke cateraar van Hapjes aan Huis biedt gevarieerde lunchpakketten aan. Erg handig tijdens  een bedrijfsuitje of bij een familiebijeenkomst in de open natuur. Alle ingrediënten voor een geslaagd feest.

Kies voor gemak en kwaliteit. Door de lunch of het buffet te bestellen
bij onze cateraar, weet u zeker dat uw feest slaagt!

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.