header image

Catering Barendrecht

Ervaar de passie, zorg en service op alle fronten. Door onze manier van werken, deskundigheid, service en creativiteit op zowel uitvoerend als culinair vlak, maken wij van uw wensen een maatpak dat voor u ontworpen is.

Over smaak valt te twisten...

Onze food professionals weten met passie uw smaakpapillen te verwennen!

Het vers afgebakken broodje met ambachtelijk beleg, het luxe diner, het buffet maar ook de late night snack tijdens uw evenement. Alles met zorg bereid door ons keukenteam in de regio Barendrecht. Zij bedenken, ontwikkelen en maken de smakelijkste gerechten met liefde en creativiteit.

Catering bestellen in regio Barendrecht

In de ontwikkeling van onze gerechten streven onze food professionals ernaar alles te bereiden in eigen keuken. Wij verzorgen catering van ontbijt tot diner en alles wat daar tussenin zit.

Heeft u op uw evenement gasten met een andere geloofsovertuiging, dieet en/of allergie? Ook dit is voor onze food professionals geen enkel probleem. Het enige wat wij vragen is dit te inventariseren en aan ons te laten weten. Wij zorgen er vervolgens voor dat ook deze gasten ten volste kunnen genieten van uw evenement, zonder zich ergens zorgen over te moeten maken of zich bezwaard te voelen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment