Buffet bestellen Alphen aan den Rijn

Buffet bestellen Alphen aan den Rijn

Een voortreffelijk warm of koud buffet in Alphen aan den Rijn bestellen? Hapjes aan Huis is veruit de beste keus. De hoge kwaliteit van ons landelijk netwerk wordt door niemand geëvenaard. Onze cateraar in Alphen aan den Rijn verzorgt oa. lunch- en buffet catering met specialiteiten van over de hele wereld.

Cateraar uit de landelijke top

De 65 partyservice ondernemers die samen Hapjes aan Huis vormen, streven naar landelijke topkwaliteit. Die wordt alleen bereikt als klanten zich in het product herkennen. Wanneer u gaat bestellen kunt u traploos kiezen uit gerechten op onze centrale website. U plaatst uw bestelling en deze komt via de opgegeven postcode terecht bij onze cateraar in Alphen aan den Rijn.

Om fouten uit te sluiten neemt deze eerst telefonisch contact met u op. Samen spreekt u alles door. Hierna gaat onze cateraar aan de slag met het voorbereiden van een partyservice arrangement op hoog niveau.

Bestellen uit een werelds assortiment

Een cateraar van Hapjes aan Huis streeft altijd naar sublieme kwaliteit. Buffet en lunch bestellen voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest of huwelijks receptie, betekent kiezen uit tal van gerechten. Zo kan het gekozen buffet een Spaanse tapas schotel zijn of een gerecht naar Italiaans of Grieks recept.

Maar Nederlandse stamppotten heeft uw partyservice in Alphen aan den Rijn ook. Voor de oosterse smaak kunt u kiezen uit een buffet naar Chinees, Indisch of Thais recept.

Buffet catering Alphen aan den Rijn

Met dezelfde zorg wordt een bestelling van losse hapjes, saté of verse salade voor uw gasten  bereid. Partyservice is al ideaal voor 10 à 15 personen. Ook een besloten feest wordt dus een vrolijke en ontspannen belevenis wanneer u onze cateraar in Alphen aan den Rijn inschakelt.

Perfecte presentatie

De presentatie van uw lunch of buffet en de persoonlijke aandacht van onze cateraar, verhogen de feestvreugde tijdens uw evenement. Uw gasten zullen opgetogen zijn over de kwaliteit van onze partyservice en aan uw feest goede herinneringen overhouden.

Dwing respect af met een prima lunch of buffet.
U kunt direct bestellen voor in Alphen aan den Rijn!

Bel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.