header image

Buffet Barendrecht

Binnenkort iets te vieren en wilt u een buffet bestellen voor uw gelegenheid  in de regio Barendrecht?

Geen probleem, u kunt bij ons een compleet verzorgd buffet bestellen! Wij zorgen ervoor dat u zich gast in eigen huis voelt. Wij doen alle boodschappen en bereiden al het eten in onze keuken. U hoeft niets te doen en kan zorgeloos genieten. Onze cateringservice helpt u graag.

Catering buffet bestellen in Barendrecht

Wij serveren een uitgebreid assortiment buffet met verschillende prijsklasse. dagelijks serveren wij in de regio van Ijsselmonde, Puttershoek, Rhoon, Zwijndrecht, Maasdam, Heinenoord onze heerlijkste buffetten. U kunt bij ons terecht voor een goed en smakelijk satébuffet, een heerlijk koud buffet, een combinatie van een koud- en warmbuffet of een Oriëntaals buffet. Wilt u graag uw lievelingsgerechten eten? Als u contact met ons opneemt maken wij een passende offerte naar uw wensen.

Wilt u eens iets anders dan aan tafel eten? Reserveer een walking dinner  of een tapasbuffet. U eet uit de hand of vanaf een statafel en geniet de hele avond van heerlijke smakelijke kleine hapjes. Reserveer nu direct uw buffet in Barendrecht.

Wij laten graag uw culinaire wensen uitkomen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment