header image

BBQ & Gourmet catering Noordwijk

Barbecue of gourmet bestellen in Noordwijk?

Wij verzorgen in de hele regio Noordwijk uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen. All inclusive met vlees, vis, vegetarische, halal en kindermenu’s. Daarbij serveren wij oa. salades, sauzen, groenten, brood, materialen en servies. Wij al uw keukenzorgen uit handen!

Bestellingen vanaf 5 personen brengen wij zonder bezorgkosten door heel Nederland en België. Wij bezorgen het hele jaar de catering in de regio Voorhout, Lisse, Valkenburg, Sassenheim, Katwijk en Hillegom.

Ons bbq en gourmet assortiment in Noordwijk bestellen

Een bbq of gourmetpakket heeft u in now time bij ons besteld. Wij hebben rekening gehouden met speciale pakketten voor mensen met bijzondere dieetwensen en voor de kinderen.

Zodra wij uw bestelling ontvangen, sturen wij u een bericht (sms en mail) de dag voor de levering met de info over de exacte aflevertijd. U bent te gast in eigen huis!

Wij doen ook de afwas voor u. U kunt dus alle spullen weer vuil teruggeven.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Noordwijk?

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende bbq en gourmetpakketten die wij hebben. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in Noordwijk, Voorhout, Lisse, Valkenburg, Sassenheim, Katwijk en Hillegom!

Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen. Wij zijn mensen van de tijd en zijn er dus op het afgesproken moment.

U bent uit in eigen huis!
Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete bbq of gourmetarrangement.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment