header image

BBQ & gourmet cateraar Waddinxveen

BBQ en gourmet cateraar Waddinxveen

Laat ons u helpen bij de verzorging van uw BBQ of gourmet catering. Met de barbecue- en gourmetschotels van ons bent u snel al een paar stappen verder. Wij hebben heerlijke en smakelijke bbq- en gourmetschotels samengesteld die door heel Nederland en België bezorgd worden. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht in de regio van Waddinxveen, Randburg, Groenswaard, Foreest, Middelburg, Reeuwijk-Dorp en Broek. Bestellen kan vanaf 5 personen en wij bezorgen op elke locatie.

Ons bbq en gourmet assortiment in Waddinxveen bestellen

Een heerlijke bbq- of gourmetschotel heeft u snel gevonden op onze website en in een aantal stappen besteld. Wij hebben speciale pakketten voor kinderen en vegatarische samengesteld. Daarnaast hebben wij ook bbq- en gourmetschotels afgestemd voor speciale dieetwensen. U mag alles vuil terug geven aan ons. Wij doen de afwas voor u.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Waddinxveen?

U kunt online één van onze bbq- of gourmetschotels bekijken en direct online bestellen voor het aantal gasten, waarvoor u wilt bestellen. Na het doen van de bestelling krijgt u direct een bevestiging van de reservering. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Waddinxveen, Randburg, Groenswaard, Foreest, Middelburg, Reeuwijk-Dorp en Broek! Wij komen uw bestelling met een koelwagen bezorgen. In principe bepalen wij zelf de levertijd, maar u kunt in de winkelwagen, tijdens het afronden van uw bestelling, aangeven rond welk tijdstip u de bezorging wenst. Wij komen op tijd het bbqarrangement of de gourmet bij u thuis brengen. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment