header image

BBQ & gourmet cateraar Nieuwerkerk aan den IJssel

BBQ en gourmet cateraar Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij ons bent u op het juiste adres voor een compleet verzorgde bbq- of gourmetschotel. Door heel Nederland en België leveren wij een uitgebreid assortiment. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Nieuwerkerk aan den IJssel, Oudererk aan den Ijssel, Lekkerkerk, Achtebroek, Bergambacht, Koolwijk en Bergstoep.  U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Nieuwerkerk aan den IJssel bestellen

Het bestellen van een goed samengesteld bbq- of gourmetarrangement kost geen moeite. Kijk ook eens naar de speciale arrangementen voor kinderen en vegetariers. Ook voor hen zijn er volop mogelijkheden. U krijgt van ons een bericht over de levertijd op de dag voor uw leverdag. Maakt u zich geen zorgen om de afwas, dat doen wij als de materialen weer vuil bij u worden afgehaald.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Oudererk aan den Ijssel, Lekkerkerk, Achtebroek, Bergambacht, Koolwijk en Bergstoep! Leveringen doen wij met gekoelde transportbussen op de dag van de door u gewenste leverdatum. Kiest u zelf een bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen, tijdens het afronden van u bestelling. Op tijd komen staat hoog in ons vaandel. Wij staan op tijd bij u voor de deur. Laat het eten door onze partyservice verzorgen. Wij zijn er goed in, doen het heel graag en heel smakelijk voor u. U bent bij ons uit aan uw eigen eettafel.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment