header image

BBQ & Gourmet cateraar Leiden

Wij verzorgen door heel Nederland en België uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen. All inclusive met vlees, salades, sauzen en brood. Wij halen uw keukenzorgen uit handen!

Bestellingen vanaf 5 personen brengen wij zonder bezorgkosten door heel Nederland en Belgie. Ook in de regio van Leiden. Wij doen dat het hele jaar rond.

Ons bbq en gourmet assortiment in Leiden bestellen

Een bbq of gourmetpakket heeft u in now time bij ons besteld. Wij hebben rekening gehouden met speciale pakketten voor mensen met bijzondere dieetwensen en voor de kids. Wij sturen u een bericht (sms en mail) de dag voor de levering met de info over de aflevertijd de dag erna...de dag van de levering. U bent te gast in eigen huis! Wij doen namelijk ook de afwas voor u, omdat u de spullen weer vuil terug kunt geven.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Leiden?

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende bbq en gourmetpakketten die wij hebben. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Uw catering wordt gratis bezorgd aan huis in de regio Leiden, Zoeterwoude, Voorschoten, Wassenaar, Valkenburg, Oegstgeest en Zevenhuizen!

Uw order wordt door ons in gekoeld transport aan huis geleverd. Als wij zelf de levertijd mogen bepalen dan zijn de leverkosten gratis. In het geval u de tijd zelf wilt bepalen dan moet u op extra bezorgkosten rekenen.

Wij zijn mensen van de tijd en zijn er dus op het afgesproken moment. U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete bbq of gourmetarrangement.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment