header image

BBQ & gourmet cateraar Den Haag

BBQ en gourmet cateraar Den Haag

Bij ons bent u op het juiste adres voor een compleet verzorgde bbq- of gourmetschotel. Door heel Nederland en België leveren wij een uitgebreid assortiment. Bestellingen vanaf 5 personen brengen wij zonder bezorgkosten door heel Nederland en Belgié. Ook in de regio van Den Haag, Rijswijk, Ypenburg, Poeldijk, Hoek van Holland, Monster en Mariëndijk. Wij doen dat het hele jaar rond.

Ons bbq en gourmet assortiment in Den Haag bestellen

Met een paar klikken bestelt u een gourmet of bbq. Er zijn speciaal samengestelde bbq- en gourmetschotels voor de kinderen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen. De dag voor de levering ontvangt u bericht over de exacte levertijd. De afwas hoeft u niet te doen. Wij komen onze spullen achteraf weer vuil afhalen.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Den Haag?

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. Wij bezorgen uw bbq of gourmet gekoeld aan huis. Heeft u een bepaald tijdstip dat u het eten in ontvangst wilt nemen, geen probleem. U kunt een selectie maken uit onze bezorgtijden in de winkelwagen. De uitlevering van de bestelling vindt plaats op het moment wat wij met u hebben afgesproken. Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment