header image

BBQ & gourmet cateraar Delft

BBQ en gourmet cateraar Delft.

Wij verzorgen door heel Nederland en België uitstekend verzorgde bbq- en gourmet arrangementen. All inclusive met vlees, vis, halal en vegetarische gerechten met daarbij salades, sauzen, brood en een bbq met gas of gourmetplaats (elektrisch of bakus). Wij halen uw keukenzorgen uit handen! Wij leveren het hele jaar door in heel Nederland en België. Vanaf 5 personen komen wij bij u aan de deur en bezorgen het eten op elke locatie. Leveren in de regio van Delft, Den hoorn, Zestienhoven, Delfgauw, Schipluiden, Maasland, Honselersdijk is bij ons geen enkel probleem.

Ons bbq en gourmet assortiment in Delft bestellen

Een barbecue arrangement of gourmetpakket heeft u zo besteld. We hebben speciale pakketten voor kinderen, vegetariers en islamitische gasten. Daags voor de bezorging ontvangt u van ons de levertijd per mail en sms. Wij komen de spullen weer vuil afhalen en doen dus ook de afwas.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Delft?

U bestelt uw menu in enkele stappen: 1. Maak een keuze uit ons bbq en gourmet assortiment. 2. Selecteer welk menu u wilt bestellen. 3. Vul het aantal personen in. 4. Plaats uw bestelling, vul uw gegevens in en rond uw bestelling af. U ontvangt een bevestigingsmail met uw gegevens en uw menukeuze. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Delft, Den hoorn, Zestienhoven, Delfgauw, Schipluiden, Maasland, Honselersdijk! U kunt een eventuele gewenste levertijd opgeven in het besteldproces, tijdens het afronden van uw bestelling. De bestelling komen wij op het afgesproken moment bij u bezorgen. Geniet bij u thuis, op het werk of vakantiehuisje. Compleet en goed verzorgd. Wij wensen u alvast smakelijk eten.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment