header image

BBQ & gourmet cateraar Capelle aan den Ijssel

BBQ en gourmet cateraar Capelle aan den Ijssel

Zoekt u goede cateraar om een BBQ te verzorgen? Wij helpen u graag en doen het al jaren. Door heel Nederland en België verzorgen wij onze complete en uitgebreide bbq- en gourmetschotels. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Capelle aan den Ijssel, Krimpen aan den ijssel, Moordrecht, Stolwijk, Zuidbroek, Bleiswijk en Pijnacker. U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Capelle aan den Ijssel bestellen

Op onze website vindt u de verschillende mogelijkheden kwa bbq- en gourmetschotels. Er zijn speciale arrangementen voor kinderen, Islamitische gasten en mensen met andere dieetwensen. Afwassen is niet nodig. Wij doen dat voor u, nadat wij onze spullen weer bij u hebben afgehaald.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Capelle aan den Ijssel?

Zoek een lekker arrangement uit op onze website, waarvan u denkt dat dat past bij uw wensen. U kunt per persoon bestellen zolang er maar ten minste 5 x 1 type pakket bestelt wordt. U maakt het bestelproces verder af en achteraf ontvangt u van ons een bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Capelle aan den Ijssel, Krimpen aan den ijssel, Moordrecht, Stolwijk, Zuidbroek, Bleiswijk en Pijnacker! Wij komen uw bestelling met een koelwagen bezorgen. In principe bepalen wij zelf de levertijd, maar u kunt in de winkelwagen, tijdens het afronden van uw bestelling, aangeven rond welk tijdstip u de bezorging wenst. Op het afgesproken moment komen wij uw bestelling leveren. U bent uit in eigen huis. Geniet ervan en geniet van ons heerlijke en complete bbq of gourmetarrangement.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment