header image

BBQ & gourmet cateraar Barendrecht

BBQ en gourmet cateraar Barendrecht

Bij ons bent u op het juiste adres voor een compleet verzorgde bbq- of gourmetschotel. Door heel Nederland en België leveren wij een uitgebreid assortiment. Vanaf 5 personen bestelt u al een compleet verzorgd bbq of gourmet wat wij zonder bezorgkosten, 365 dagen per jaar door heel Nederland en België kunnen komen bezorgen. Zo ook in de regio van Barendrecht, Ijsselmonde, Puttershoek, Rhoon, Zwijndrecht, Maasdam, Heinenoord

Ons bbq en gourmet assortiment in Barendrecht bestellen

Een heerlijke bbq- of gourmetschotel heeft u snel gevonden op onze website en in een aantal stappen besteld. Wij hebben speciale pakketten voor kinderen en vegatarische samengesteld. Daarnaast hebben wij ook bbq- en gourmetschotels afgestemd voor speciale dieetwensen. U mag alles vuil terug geven aan ons. Wij doen de afwas voor u.

Hoe bestel u u bbq of gourmet in Barendrecht?

Op de website bekijkt u de verschillende bbq- en gourmetschotels. U kunt per persoon bestellen, zolang er maar van 1 pakket tenminste voor 5 personen wordt besteld. Daarna kunt u per persoon apart bijbestellen. Het afwikkelen van het verdere bestelproces spreekt voor zich. Na onvangst van uw order ontvangt u direct een emailbevestiging.  Wij bezorgen uw bbq of gourmet gekoeld aan huis. Heeft u een bepaald tijdstip dat u het eten in ontvangst wilt nemen, geen probleem. U kunt een selectie maken uit onze bezorgtijden in de winkelwagen. Wij komen op tijd het bbqarrangement of de gourmet bij u thuis brengen. Wees te gast in eigen huis en laat ons het eten voor u verzorgen. Veel plezier met uw gasten en eet smakelijk.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment