header image

Catering Vianen

Uw feest laten verzorgen door een cateraar uit de regio Vianen? Voor elke gelegenheid verzorgen wij de catering aan huis, op de zaak en andere locatie.

Partyservice in Vianen bestellen

Wij werken samen met 65 kwaliteit cateraars door heel Nederland. Gezamenlijk zijn wij in staat om alles te verzorgen op het gebied van partyservice. Of het nu gaat om een hapjesschaal voor 10 personen of een complete partyservice met cateringmedewerkers voor 10.000 personen, niks is ons te gek!

U kunt online ons assortiment bekijken en direct bestellen!

Zodra wij uw bestelling ontvangen, ontvangt u een bevestiging per email en neemt de chef uit de keuken nog persoonlijk contact met u op.

Vervolgens komen wij uw gelegenheid verzorgen van al het lekkers, dat vers gemaakt wordt in onze keukens.

Partyservice assortiment

Voor welke gelegenheid wilt u catering?

Hapjes aan Huis verzorgd voor elke gelegenheid de catering in de regio Vianen. Hieronder een aantal suggesties waar wij eerder de catering voor hebben mogen verzorgen:

Over Vianen

De gemeente Vianen is de enige Utrechtse gemeente ten zuiden van de rivier de Lek. De gemeente grenst in het noorden aan de Utrechtse gemeentes (met de klok mee) Lopik, IJsselstein, Nieuwegein en Houten, en wordt van deze vier gemeentes gescheiden door de Lek. In het zuiden grenst Vianen aan de gemeenten (van oost naar west) Culemborg, Leerdam en Zederik.

In elke plaats komen wij dagelijks bij bedrijven de lunch verzorgen. Binnenkort ook bij u?

Maak een keuze uit ons assortiment en bestel direct online. Staat uw keuze niet op de website, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment