Eten bestellen Veenendaal

Buffet Veenendaal

Bent u voor een gelegenheid op zoek naar een cateraar die een overheerlijk buffet kan serveren? Genieten van een onbezorgde lunch of diner? Hapjes aan Huis is de kwaliteit cateraar in de regio Veenendaal.

Wij verzorgen al jaren de catering voor oa. een verjaardag, bedrijfsfeest, uitvaart of bruiloft vanaf 15 personen. U bepaalt de locatie en wij komen alles kant en klaar bezorgen. Wij stellen het buffet helemaal voor u op, geven een uitleg over de gerechten en u kunt genieten van al het lekkers.

Buffet assortiment bestellen

Maak een keuze uit onderstaande buffetten en bestel direct online!

Staat uw keuze er niet tussen? Heeft u andere wensen of budget? Vraag hier een buffet offerte aan en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Buffet Veenendaal bestellen

Referentie van een buffet in Veenendaal

Op 21 juni hebben wij bij de familie Slabbekoorn uit Veenendaal een Peking buffet verzorgd. Zij schreven ons onderstaande mail en stuurde ons alle foto's die u op de pagina vindt.

"Het buffet was prima in orde. Ze waren ruim op tijd, om alles klaar te zetten zodat we op de afgesproken tijd konden eten. Voor herhaling vatbaar!!! Bijgevoegd een paar foto’s. Met vriendelijke groet, Kees Slabbekoorn."

Dessert buffet bestellen Veendendaal

Ook eten bestellen?

Maak direct online uw keuze. Zodra wij uw reservering ontvangen nemen wij persoonlijk contact met u op. Bekijk hieronder de gelegenheden waarvoor wij reeds de catering verzorgd hebben.


06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.