header image

Catering Leidsche Rijn

In Leidsche Rijn verzorgen wij dagelijks de catering bij bedrijven, aan huis en andere locaties. Wilt u de partyservice laten verzorgen door een kwaliteit cateraar uit de regio? Bekijk ons assortiment en bestel direct online uw catering assortiment.

Partyservice assortiment regio Leidsche Rijn

In Leidsche Rijn verzorgen wij elke vorm van catering. Hieronder hebben wij een greep uit ons standaard assortiment voor u uitgewerkt.

Catering bestellen in Leidsche Rijn

U bekijkt op Hapjes aan Huis ons assortiment en kunt dit direct bestellen. Zodra de chef uw bestelling ontvangt, bevestigd hij dit via de mail aan u. Vervolgens neemt hij telefonisch contact met u op om uw reservering te bespreken en uw vragen te beantwoorden.

Staat uw keuze niet in ons assortiment, dan maken wij graag een vrijblijvend voorstel voor u, geheel naar uw wensen. Vul ons offerte aanvraag formulier in en wij helpen u persoonlijk verder.

Voor welke gelegenheid wilt u catering?

Hapjes aan Huis verzorgd voor elke gelegenheid de catering in de regio Leidsche Rijn. Hieronder een aantal suggesties waar wij eerder de catering voor hebben mogen verzorgen:

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment