Buffet cateraar Amersfoort

Buffet bestellen Amersfoort

Een ontspannen feest, verzorgd door de beste cateraar van Amersfoort? Uw lunch of buffet in Amersfoort bestelt u natuurlijk bij de cateraar van Hapjes aan Huis. Hij levert partyservice volgens vaste normen die landelijk zijn vastgesteld. Hierdoor kunt u uit een uniek assortiment bestellen en zijn lunch en buffet in Amersfoort altijd van topkwaliteit.

Landelijk georganiseerde partyservice

Met Hapjes aan Huis is catering naar een landelijk niveau getild. Doet u een beroep op onze partyservice, dan kunt u eenvoudig via deze website bestellen. De cateraar in Amersfoort ontvangt uw bestelling automatisch via uw opgegeven postcode.

De 65 partyservice ondernemers van Hapjes aan Huis, zorgen overal in Nederland voor een gelijkluidend aanbod. Werken op deze schaal zorgt voor een krachtig partyservice arrangement tijdens uw evenement.

Heerlijke lunch en buffet, netjes geserveerd

Welk soort lunch of buffet u kiest, wordt bepaald door het karakter van uw evenement. Een oer Hollands evenement viert u natuurlijk met onze Nederlandse stamppotten. Kiest u liever voor het zuidelijk temperament, dan staan Spaanse tapas, Italiaans of Grieks hoog op onze menukaart. Elk buffet en elke lunch wordt door onze cateraar op onberispelijke wijze geserveerd. Hiervoor gebruikt hij nette schalen met opscheplepels en chafing dishes om de gerechten warm te houden.

Buffet bestellen Amersfoort

Oosters buffet of losse gerechten warm en koud

Met bovenstaande keuzes is onze menukaart natuurlijk nog lang niet uitgeput. Geniet van de mystiek van verre landen en bestel Indisch, Thais of Chinees. Maar ook een eenvoudiger concept is mogelijk, bijvoorbeeld met losse hapjes, stokjes saté of verse salade op uw borrel of ander gezellig samenzijn.

Voor de lunch in Amersfoort bestaat nog een extra mogelijkheid. Bestellen van een praktisch lunchpakket kan namelijk ook. Een handige keuze tijdens een bedrijfsuitje of een georganiseerde wandeltocht met kennissen.

Partyservice met persoonlijke overleg

Wij denken dat persoonlijk contact de kwaliteit van onze partyservice sterk verhoogt. Na het bestellen via onze website, neemt onze cateraar in Amersfoort daarom telefonisch contact met u op. Uw bestelling kan tijdens dit gesprek volledig worden aangepast aan het door u geplande evenement.

Bestellen bij onze cateraar is het begin van een geslaagd festijn!

Bel ons: 06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.