header image

Buffet Baarn

Gaat u één deze weken een feestje geven in de regio Baarn en wilt u het buffet uitbesteden aan een kwaliteit cateraar?

Wij serveren allerlei soorten buffetten voor elke gelegenheid aan huis of op het werk. Wij halen al uw keukenzorgen uit handen. Wij verzorgen uw boodschappen en bereiden al het lekkers voor u. U hoeft niet in de keuken te staan om al het lekkers te bereiden, u bent te gast in eigen huis. Onze cateringservice helpt u van A tot Z.

Bestel uw buffet in Baarn online!

Onze partyservice biedt verschillende buffetten aan met verschillende prijsklasse. Weet u wat u wilt serveren aan uw gasten of kunnen wij u een advies geven? Wij denken graag met u mee. Gaat uw voorkeur naar een smakelijk koud- en warmbuffet, of zoekt u meer in de richting van een satébuffet of een Oriëntaals buffet? In principe is alles mogelijk bij ons. Liever iets geheel op maat en samengesteld op basis van uw eigen lievelingssmaken?

Neem persoonlijk contact op met ons, dan maken wij graag een offerte geheel naar uw wensen. Wij verzorgen allerlei soorten buffetten die niet aan tafel genuttigd hoeven te worden, maar ook vers bereid worden op locatie. Denk hierbij aan een walking dinner , waarbij er een kok in uw huis of op het werk live staat te koken. Hierdoor ontstaat meer een receptie sfeer, waar uw gasten uit de hand of vanaf een statafel genieten van onze meest fantastische hapjes.

Maak uw keuze en bestel uw buffet in Baarn online. Ons team komt u graag al uw keuken zorgen uit handen nemen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment