header image

buffet Amersfoort

Bent u op zoek naar een cateraar die uw buffet kan verzorgen in de regio Amersfoort?

Zoek niet verder, op Hapjes aan Huis vindt u alle kwaliteit cateraars uit de regio. Wij zorgen ervoor dat u zich gast in eigen huis voelt. Wij doen alle boodschappen en bereiden al het eten in onze keuken. U hoeft niets te doen en kan zorgeloos genieten. Onze cateringservice helpt u graag.

Bestel uw buffet in Amersfoort online!

Onze partyservice biedt verschillende buffetten aan met verschillende prijsklasse. Wilt u eens iets anders bestellen in de regio van Leusden, Nijkerk, Achterveld, Doorn, Amerongen, Putten? Denk  aan een goed en smakelijk satébuffet, een heerlijke koud buffet, of een combinatie van een koud- en en warmbuffet. Maar ook Europese en Aziatische buffetten behoren tot de mogelijkheden. Wilt u liever iets samenstellen met uw eigen lievelingssmaken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij maken een passende offerte voor u.

Heeft u altijd al eens met eten een gezellige receptie sfeer gewild in plaats van zittend aan tafel eten? Bestel ons walking dinner , tapas- of een hapjesbuffet, dat live gekookt wordt bij u op locatie door onze chef kok. Onze culinaire koks bereiden uw buffet in Amersfoort dagvers.

U kunt zorgeloos genieten!

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment