header image

Buffet Abcoude

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u een buffet bestellen in de regio Abcoude?

Een verjaardag aan huis of iets bestellen bij uw bedrijf? Wij serveren dagelijkss heerlijke buffetten bij de gasten thuis en op het werk. Geen lange wachtrijen voor de kassa en uren lang in de keuken alles zelf bereiden, maar onbezorgd genieten! Door bij onze cateringservice te bestellen bent u te gast in eigen huis.

Bestel gemakkelijk een buffet online in Abcoude!

Onze buffetten bevatten verschillende prijzen, waarbij wij verschillende mogelijkheden bieden.  Wij verzorgen dagelijkss in de regio van Vinkeveen, Baambrugge, Loenerssloot, Mijdrecht, Weesp, Nederhorst Den Berg smakelijke buffetten. Denk hierbij aan onder andere een satébuffet,  een heerlijk koud buffet, combinatie van een koud- en warmbuffet, Zuid Europees buffet of een Aziatisch buffet. Wilt u graag uw lievelingsgerechten eten? Als u contact met ons opneemt maken wij een passende offerte naar uw wensen. Wij verzorgen allerlei soorten buffetten die niet aan tafel genuttigd hoeven te worden, maar ook vers bereid worden op locatie. Denk hierbij aan een walking dinner , waarbij er een kok in uw huis of op het werk live staat te koken. Hierdoor ontstaat meer een receptie sfeer, waar uw gasten uit de hand of vanaf een statafel genieten van onze meest fantastische hapjes.

Heeft u uw buffet uitgekozen, welke u wilt bestellen in de regio Vinkeveen, Baambrugge, Loenerssloot, Mijdrecht, Weesp, Nederhorst Den Berg?

Wij komen u met alle liefde alle zorgen uit handen nemen, door invulling te geven aan uw culinaire wensen.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment