header image

BBQ & gourmet cateraar Woerden

BBQ en gourmet cateraar Woerden

Laat ons u helpen bij de verzorging van uw BBQ of gourmet catering. Met de barbecue- en gourmetschotels van ons bent u snel al een paar stappen verder. Wij hebben heerlijke en smakelijke bbq- en gourmetschotels samengesteld die door heel Nederland en België bezorgd worden. Wij komen voor elke gelegenheid en bezorgen 365 dagen per jaar in de regio van Woerden, Zegveld, Kamerik, Harmelen, Linschoten, Papekop en Driebruggen. U bestelt bij ons al vanaf 5 personen en wij komen dit bij u op locatie bezorgen.

Ons bbq en gourmet assortiment in Woerden bestellen

In enkele kliks besteld u één van onze barbecue- of gourmetschotels. Speciaal voor de kinderen hebben wij een kinderbarbecue met leuke verrassing! Eén dag voor de bezorging ontvangt u van ons een e-mail hoe laat wij, op uw gewenste bezorgdag, het eten komen bezorgen. Het ophalen gaat op dezelfde wijze, waardoor u precies weet hoe laat wij de (vuile) materialen weer op komen halen. Zelfs de afwas doen wij voor u!

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Woerden?

Kies een bbq- of gourmetschotel wat wilt serveren aan uw gasten. Als u het bestelproces verder afwikkeld krijgt u achteraf van ons een bevestiging van de order. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in de regio Woerden, Zegveld, Kamerik, Harmelen, Linschoten, Papekop en Driebruggen ! Leveringen doen wij met gekoelde transportbussen op de dag van de door u gewenste leverdatum. Kiest u zelf een bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen, tijdens het afronden van u bestelling. Wij komen op tijd het bbqarrangement of de gourmet bij u thuis brengen. Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment