header image

BBQ & gourmet cateraar Utrecht

BBQ en gourmet cateraar Utrecht

Bij ons bent u op het juiste adres voor een compleet verzorgde bbq- of gourmetschotel. Door heel Nederland en België leveren wij een uitgebreid assortiment. Bestellingen vanaf 5 personen brengen wij zonder bezorgkosten door heel Nederland en Belgié. Ook in de regio van Utrecht, Meerkerk, Schoonhoven, Oudewater, Driebergen, De Meern en Maarsseveen. Wij doen dat het hele jaar rond.

Ons bbq en gourmet assortiment in Utrecht bestellen

Een barbecue arrangement of gourmetpakket heeft u zo besteld. We hebben speciale pakketten voor kinderen, vegetariers en islamitische gasten. Daags voor de bezorging ontvangt u van ons de levertijd per mail en sms. Wij komen de spullen weer vuil afhalen en doen dus ook de afwas.

Hoe bestelt u uw bbq of gourmet in Utrecht?

U bestelt uw menu in enkele stappen: 1. Maak een keuze uit ons bbq en gourmet assortiment. 2. Selecteer welk menu u wilt bestellen. 3. Vul het aantal personen in. 4. Plaats uw bestelling, vul uw gegevens in en rond uw bestelling af. U ontvangt een bevestigingsmail met uw gegevens en uw menukeuze. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Utrecht Meerkerk, Schoonhoven, Oudewater, Driebergen, De Meern en Maarsseveen! U kunt een eventuele gewenste levertijd opgeven in het besteldproces, tijdens het afronden van uw bestelling. Op de afgesproken levertijd komen wij bij u alles leveren. Uit eten in eigen huis. Niets gezelligers is denkbaar. Eet smakelijk en geniet ervan.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment