header image

BBQ & gourmet cateraar Baarn

BBQ en gourmet cateraar Baarn 

Wilt u uw bbq of gourmet laten verzorgen door een kwaliteit cateraar? Ons cateringbedrijf haalt graag al uw keukenzorgen uit handen! Met ruim 35 jaar ervaring bezorgen wij in heel Nederland, België en het grensgebied van Duitsland ons complete barbecue en gourmet assortiment. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht in de regio van Baarn, Eembrugge, Eemnes, Bilthoven, Bunschoten-Spakenburg, Hoogland en Huizen. Bestellen kan vanaf 5 personen en wij bezorgen op elke locatie.

Ons bbq en gourmet assortiment in Baarn bestellen.

Met een paar klikken bestelt u een gourmet of bbq. Er zijn speciaal samengestelde bbq- en gourmetschotels voor de kinderen. Daarnaast kunnen wij rekening houden met eventuele dieetwensen. De dag voor de levering ontvangt u bericht over de exacte levertijd. De afwas hoeft u niet te doen. Wij komen onze spullen achteraf weer vuil afhalen.

Hoe bestel u uw BBQ of gourmet in Baarn?

Kijk eerst eens rustig naar de verschillende bbq en gourmetpakketten die wij hebben. Kies er één of meerdere voor u en uw gasten en maak het bestelproces verder af. Na de ontvangst van uw bestelling krijgt u uiteraard een bevestiging. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in Baarn, Eembrugge, Eemnes, Bilthoven, Bunschoten-Spakenburg, Hoogland en Huizen! Met gekoeld transport bezorgen wij de bestelling. Wij plannen de levering in op een voor ons ideaal moment op de leverdag. Als u de levertijd zelf wilt bepalen kunt u dit aangeven in de winkelwagen tijdens het afronden van uw bestelling. Op de afgesproken levertijd komen wij bij u alles leveren. Eet lekker en geniet als gast in eigen huis. Wij verzorgen het allemaal graag voor u.

 

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment