header image

BBQ & gourmet cateraar Abcoude

BBQ en gourmet cateraar in Abcoude en Omstreken

Zoekt u een goede cateraar om een BBQ of Gourmet te laten verzorgen in regio Abcoude? Wij helpen u graag en doen het al jaren. Door heel Nederland en België verzorgen wij onze complete en uitgebreide bbq- en gourmetschotels. Het hele jaar door kunt u bij ons terecht in de regio van Vinkeveen, Baambrugge, Loenersloot, Mijdrecht, Weesp en Nederhorst Den Berg.
Bestellen kan vanaf 5 personen en wij bezorgen op elke locatie.

Ons bbq en gourmet assortiment in Abcoude bestellen

Een barbecue arrangement of gourmetpakket heeft u zo besteld. We hebben speciale pakketten voor kinderen, vegetariers en Islamitische gasten. Daags voor de bezorging ontvangt u van ons de levertijd per mail en sms. Wij komen de spullen weer vuil afhalen en doen dus ook de afwas. Onze chauffeurs komen bij u op locatie met een gekoelde wagen alles bezorgen in de regio Vinkeveen, Baambrugge, Loenersloot, Mijdrecht, Weesp en Nederhorst Den Berg.

Hoe besteld u een bbq of gourmet in Abcoude?

Das niet zo lastig. U maakt een keuze uit de pakketten die wij bieden, u geeft op voor hoeveel personen u dat wilt, u rond de bestelling af en vervolgens krijgt u van ons de bevestiging van de bestelling. Uw catering wordt bezorgd op elke locatie in regio Abcoude! Als u een specifieke tijd wilt afspreken dan kunt u dit aangeven bij het afronden van uw bestelling. Wij komen op tijd het bbqarrangement of de gourmet bij u thuis brengen. Bij deze wensen wij u alvast eet smakelijk en een gezellige avond.

Hapjes aan Huis

Bent u met minder dan 10 personen?

Wij bezorgen ook voor kleine groepen!

Bekijk het assortiment