Hapjes Zwolle

Uw gasten verwennen met de lekkerste hapjes? Bekijk hier het hapjes assortiment en bestel direct online.

Zodra wij uw bestelling ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op om alles te bespreken en rond te maken.

Referentie 575 personen hapjes

Willeke Suijkerbuijk-Kremer van Secretaris Ouderraad Gymnasium Celeanum uit Zwolle hebben wij tijdens de diploma uitreiking de hapjes verzorgt. Lees hieronder wat zij ons schreef.
 
"Als Secretaris van de Ouderraad van het Gymnasium Celeanum heb ik voor het eerst de hapjes voor de diploma uitreiking 2014 besteld bij Hapjes aan Huis in Zwolle.
De genodigden en ikzelf ook waren erg enthousiast over de schalen met allerlei heerlijke hapjes. Wij, als serverende Ouderraadsleden,  mochten heel wat gemeende complimenten in ontvangst nemen voor de goed verzorgde catering. Wat ook bijzonder prettig was, waren de 5 grote koelboxen waar de hapjes in geleverd werden, omdat er op de school geen grote koeling aanwezig is. Het was bovendien een warme zomeravond met 575 gasten, dus toch echt wel een uitdaging voor ons om een goede verantwoorde catering aan te bieden.

Zonder de hulp van Hapjes aan Huis was ons dat beslist niet gelukt, dus bij deze: hartelijk dank Team Hapjes aan Huis voor deze voortreffelijk goed verzorgde catering waar wij zo goed mee voor de dag gekomen zijn!
 
Ik hoop dat jullie volgend jaar de hapjes weer zullen leveren, want dan zal onze dochter (als alles goed verloopt) 1 van de geslaagden zijn. Dit was mijn laatste jaar als Secretaris van de Ouderraad dus ben ik voor volgend jaar niet meer beslissingsbevoegd, maar ik heb wel al jullie gegevens doorgegeven aan de opvolgende secretaris en ook de clavigers van de school wilden graag jullie gegevens hebben voor hapjes op andere gelegenheden.
 
Fijne zomervakantie alvast.
"

06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.