Buffet Zwolle

Buffet bestellen Zwolle

Een prima partyservice, geen afwas en optimaal genieten van uw eigen feest? De cateraar van Hapjes aan Huis zorgt ervoor. Hij zorgt voor een tongstrelendbuffet in Zwolle en presenteert dit aan u op feestelijke wijze. Ook de lunch in Zwolle is bij hem in goede handen.

Cateraar met landelijke kwaliteitsnormen

Elke Hapjes aan Huis cateraar werkt volgens vaste kwaliteitsnormen. Die zijn van hoog niveau en bij alle 65 aangesloten partyservice ondernemers hetzelfde. Waar u ook in Nederland woont, steeds ontmoet u bij onze cateraar hetzelfde enthousiasme en krijgt u dezelfde hoge kwaliteit.

Eenvoudig bestellen

Door onze landelijk uniforme werkwijze kunt u eenvoudig uw lunch of buffet in Zwolle bestellen via deze landelijke website. Dankzij uw postcode komt de bestelling direct bij onze cateraar in Zwolle terecht.

Partyservice slaagt pas echt als vooraf mondeling de puntjes op de i zijn gezet. Onze cateraar neemt dan ook na het bestellen telefonisch contact met u op. Zo kan het partyservice arrangement geheel op uw situatie worden toegesneden.

Buffet bestellen Zwolle

Unieke menukaart

Elke Hapjes aan Huis cateraar beschikt over een geweldig assortiment. Geniet u graag van een origineel buffet in Zwolle, probeert u dan eens onze uitgebreide tapas schotel. Hiernaast  kent de keuken van onze cateraar in Zwolle ook andere zuidelijke gerechten. Zo vermeldt de menukaart ook Grieks en Italiaans.

Maar het unieke samenwerkingsverband van Hapjes aan Huis maakt een nog veel uitgebreidere menukeuze mogelijk. Zo heeft ook een Chinees, Thais of Indisch buffet haar plaats gekregen binnen ons partyservice concept.

Stamppotten, salade en saté

Natuurlijk koken wij ook voor de authentieke Hollandse smaak. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons heerlijke stamppotten buffet?
Ook deelbestellingen zijn bij ons van harte welkom. Een salade voor uw gasten of misschien wat stokjes saté. Elke receptie of besloten verjaardag fleurt hier direct van op. Catering is immers al interessant vanaf circa 15 personen.

Al onze gerechten warm en koud worden met zorg opgediend. De schalen, opscheplepels en chafing dishes halen wij na afloop weer op.

Vanzelfsprekend doen wij ook de afwas van het buffet in de keuken in Zwolle!

06-2129 8173

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.