Buffet bestellen Hengelo

Buffet bestellen Hengelo

Een buffet bestellen in Hengelo bij een cateraar die uw vertrouwen waard is? Bij de cateraar van Hapjes aan Huis zit u goed. De landelijke partyservice van Hapjes aan Huis zorgt voor een gecontroleerde kwaliteit van hoog niveau. Bovendien is de keuze uit gerechten enorm ruim.  Uw buffet en ook uw lunch kent hierdoor altijd de benodigde variatie.

Partyservice voor kleine en grote evenementen

Met 65 cateraars vormt Hapjes aan Huis een landelijk partyservice netwerk van hoge kwaliteit. Elke cateraar van Hapjes aan Huis heeft de capaciteit om grootschalige evenementen van een professionele catering te voorzien. Maar dat niet alleen. Bij Hapjes aan Huis is elke cateraar ook specialist op het terrein van kleine gezelschappen en besloten festiviteiten. Al voor 10 à 15 personen kunt u bij onze partyservice in Hengelo een prima lunch of buffet bestellen.

Italiaans, Grieks, Chinees, Thais of Indisch

Elk gezelschap in Hengelo wordt door onze cateraar op uiterst elegante wijze bediend. De gerechten komen daarbij uit alle windstreken. Zo kunt u Italiaans bestellen of Grieks. Maar ook Chinees, Thais of Indisch bestellen behoort tot de uitgebreide mogelijkheden van partyservice Hengelo.

Buffet catering Hengelo

De gerechten zijn warm en koud en prima met elkaar te combineren. Ook de presentatie is dik in orde. Zowel lunch als buffet worden op mooie schalen geleverd en bovendien bestaat de mogelijkheid om bijpassend servies te reserveren. Het is daarbij een heerlijke gedachte dat uw cateraar in Hengelo achteraf de afwas voor u doet!

Tapas, saté of gewoon Nederlands

Ook leuke gerechten als een Tapas buffet of saté buffet vindt u bij onze partyservice in Hengelo.  U kleedt het geheel op gezonde wijze aan met een prima verzorgde salade.

Kiest u graag een keer voor een geheel Nederlands buffet, dan moet u zeker onze stamppotten eens uitproberen. Zelfs een lunch bestellen voor onderweg is mogelijk. Onze cateraar in Hengelo maakt er dan voor u een handig lunchpakket van!

Geniet van het gemak door vandaag nog uw
buffet of lunch te bestellen bij partyservice Hengelo!


06-160 10 826

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.